Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/7 έως 20/7

Σελήνη στον Τοξότη – Προχωρώ με βλέμμα χαράς και εσύ να με κοιτάς

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/7 έως 20/7



Καθώς πλέουμε μέσα στο υδάτινο Μεγάλο Τρίγωνο Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα βουτώντας άλλες φορές βαθιά και άλλες επιπλέοντας απολαυστικά, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 18/7 στις 8.55 το βράδυ για τρία σύντομα πλανητικά συναπαντήματα, λίγο πριν την ολόγιομη φάση της.

Στις 19/7 στις 5.04 το πρωί η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Ποσειδώνα, ανοίγει την ημέρα με αρκετές επιφυλάξεις ως προς όλα αυτά που επιδιώκουμε να πράξουμε.
Ως αργά το μεσημέρι καλό θα ήταν να μην προχωρήσουμε σε σημαντικές αποφάσεις, να σκεφτούμε ξανά μια καθοριστική μας κίνηση και να ζυγίσουμε εξονυχιστικά όσα ακούμε και λέμε. Αν μπορούμε να αναβάλλουμε μια συμφωνία, μια υπογραφή, ή μια συζήτηση που αφορά μετατροπές και αλλαγές, θα ήταν προς όφελός μας.
Στις 5.32 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ουρανό, θα κλείσει την ημέρα με δημιουργική διάθεση, ενώ το βράδυ προσφέρεται για ξεφάντωμα με φίλους και παρέες, που θα μας χαρίσουν και ανέμελες και ασυνήθιστες στιγμές.
Οι συζητήσεις δε θα λείψουν ειδικά μάλιστα κάτω από ένα φιλοσοφικό πρίσμα, πολύ εποικοδομητικό και ευχάριστο.

Στις 20/7 το πρωινό του Σαββάτου προσφέρεται για μετακινήσεις και ταξίδια, αποδράσεις στη φύση και στη θάλασσα, ενώ στις 6.00 το απόγευμα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει σχεδόν όλη τη μέρα, υπόσχεται ικανοποίηση και ψυχική ανάταση.
Η διάθεσή μας είναι εξωστρεφής, πολλοί πιθανότατα να ξοδέψουν ένα οποιοδήποτε ποσό για μια αγορά που θα τους ενθουσιάσει, ενώ γενικότερα η τάση μας να σπαταλήσουμε ενέργεια και συναισθήματα είναι έντονη. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση, ψυχαγωγία και θαλάσσια σπορ που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη και τη διάθεση.
Στις 9.40 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω προετοιμάζοντας το έδαφος για άλλη μια απολαυστική Πανσέληνο που διχάζει και ανυψώνει παράλληλα.

Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί και Υδροχόοι είναι οι πρωταγωνιστές του διημέρου, που βρίσκονται παντού και πάντα κρατώντας στο χέρι κάτι δελεαστικό. Από ρακέτα και γρανίτα παγωτό έως εισιτήριο συναυλίας και δώρα έκπληξη από τις εκπτώσεις.

Ιχθύες και Παρθένοι ας προσέξουν στις 19 του μήνα πάσης φύσεως συνδιαλλαγές και αποφάσεις και το υπόλοιπο διάστημα ας ανοίξουν τις κεραίες τους στη διαπασών.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι όσο μετρημένοι και αν εμφανίζονται, θα υποχωρήσουν στις προκλήσεις και τις προτροπές χωρίς να το μετανιώσουν καθόλου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved