Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 18 έως 20/4

Η Σελήνη στο Σκορπιό. Μυσταγωγία άνευ όρων

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 18 έως 20/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

 

 

Η Σελήνη στον Σκορπιό

Η μυστήρια γυναίκα σε full moon εμφάνιση, εκθαμβωτική και γεμάτη σαγήνη, χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα 18/4 στις 9:19 το πρωί, διασαφηνίζοντας τις προθέσεις της.

Μετά από ένα δύσκολο συναισθηματικά διήμερο, σκοπό έχει να βγάλει τη μαγική σκόνη από το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της, ρίχνοντάς μας λίγη στον πρωινό μας καφέ.

 

Η μέρα αρχίζει με την επιρροή του τριγώνου με τον Ποσειδώνα στις 9:53, δημιουργώντας την αίσθηση, πως κυλιόμαστε πάνω σε ένα στρώμα με νερό και γύρω καίνε κόκκινα κεριά.

Οι φαντασιώσεις μας καλπάζουν και δενόμαστε με μία λάγνα κλωστή, την οποία ακολουθούμε σαν οδηγό, σε ένα άγνωστο αλλά ελκυστικό μονοπάτι.

Η διάθεσή μας τείνει προς την απόλαυση και όχι προς την κατάκτηση με πείσμα και θυμό.

Η έλξη προς το μυστήριο είναι έντονη, ενώ είμαστε έτοιμοι να κατευνάσουμε οποιονδήποτε μας απευθυνθεί, μεταστρέφοντας την διάθεσή του.

 

Από το απόγευμα, η επιρροή του εξαγώνου με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 21:13 το βράδυ, μας κάνει να κοιτάξουμε βαθιά στα άδυτα του εαυτού μας και να συνειδητοποιήσουμε με πλήρη έλεγχο, τι είναι αυτό που μας πονάει πραγματικά.

Η μέρα θα εξελιχθεί σαν ένας σπόνδυλος που αναδιαρθρώνεται και η ανακούφιση φέρνει τη συγκίνηση της αποδοχής.

 

Όλη την επόμενη μέρα 19/4, θα έχουμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε όσα αισθανόμαστε, υπό το λαμπερό φως του φεγγαριού.

Κάτω από ένα φαινομενικά βαρύ κλίμα, που μοιάζει βαρύ, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει στην εμβάθυνση που μας προτρέπει.

 

Στις 20/4 στις 7:54 το πρωί, το τρίγωνο με την Αφροδίτη το οποίο ξεκινά την ημέρα, μας κάνει να δρομολογήσουμε όσα αξιολογήσαμε και αυτό θα γίνει με πολύ αγαπησιάρικη διάθεση.

Καλό θα ήταν να μην υπερβάλλουμε, γιατί η ουσία της πίκρας από κάτι που μας απασχολεί βαθιά, δεν αλλάζει με υπερβολικές μεταπτώσεις.

Οι προσφορές θα πρέπει πρώτα να γίνουν στον εαυτό μας και μετά στους άλλους, αν θέλουμε να γίνουμε αξιοπρόσεκτοι.

 

Στις 9:50, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη, προετοιμάζοντας την μεγάλη «έξοδο» και δίνοντας μας την ευκαιρία να κατανοήσουμε τις αληθινές μας ανάγκες, χωρίς να αλληλογραφούμε πλέον, με απρόθυμους παραλήπτες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved