Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Η Σελήνη στο Σκορπιό (εξιχνιάσεις, χρέη, φόροι) εχτές και σήμερα δίνει τα ρέστα της! Στον ανακριτή ο Σωκράτης Κόκκαλης, στη φυλακή μπορεί να βρεθεί ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη στο δημόσιο για δεύτερη φορά και ο ΦΠΑ στην εστίαση μειώνεται πιλοτικά. Στο έργο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Ερμής ο οποίος σημειωτέον συνεχίζει να είναι ανάδρομος. Το «Σικάγο γίναμε» που έλεγε ο παππούς και η γιαγιά το θυμάστε; Μόνο που τώρα το λένε και τα παιδιά και τα εγγόνια τους με τόση βία, καλάσνικοφ και εγκλήματα και ας βλέπουν τους αστυνόμους «Δίας» να περιπολούν στους δρόμους.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Πλούτωνας=Ποσειδώνας/ΜηδενικήΚριού=Ούρανός/ΚρόνοςΥποθετικός=Ήλιος/Ποσάιντον

Συναισθηματικές μεταβολές. Λανθασμένες ερωτικές επιλογές. Φιλονικίες αγάπης. Δημοτικότητα. Καλλιέργεια πνεύματος. Συναναστροφές με πνευματικά πρόσωπα ή τάση προς την πίστη και τη θρησκεία.

Συμβουλή
Ποια είναι η καλύτερη εκδίκηση; Με τη Σελήνη στον Σκορπιό μίση και πάθη θα δώσουν και θα πάρουν. Ίσως βρεθείτε να πείτε «θα μου το πληρώσεις ακριβά», «φίδι κολοβό έκρυβα στον κόρφο μου», «αδίστακτε» κλπ και επειδή το μισός μπορεί να μπει στη ψυχή σας ίσως θελήσετε να πάρετε το αίμα σας πίσω. Σκέφτεστε κάτι; Δόλιο, κακό, προσβλητικό; Σταθείτε και θυμηθείτε ότι: «Το πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι σε σας είναι το κάρμα τους. Το πώς εσείς αντιδράτε είναι το δικό σας». Η καλύτερη εκδίκηση είναι η ευτυχία σας!
Στα συν της ημέρας: Η αυξημένη διαίσθηση. Η δύναμη της θέλησης. Το αχαλίνωτο σεξ.
Στα πλην της ημέρας: Η εριστική διάθεση. Ο φανατισμός. Οι φόροι. Οι «ψυχοβγάλτες».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μην ανησυχείς αν μπορείς να εμπιστευτείς τους άλλους, αν μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου» Maya Angelou

Το τραγούδι της ημέρας: Βάρκα στο γιαλό – Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved