Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Λουκέτο και σήμερα στους Δήμους ως μέτρο αντίδρασης στο πολυνομοσχέδιο με εξαίρεση κάποιες υπηρεσίες. Πολλοί δήμοι ζητούν οι δημότες να κρατούν τα σκουπίδια στα μπαλκόνια τους για να μην γίνεται το απροχώρητο στους δρόμους με τα απορρίμματα. Από την άλλη, η Κύπρος περνά από το πρώτο τεστ της τρόικας και ο πρόεδρος της Νίκος Αναστασιάδης εξαίρει τις κινέζικες επενδύσεις και την αγορά περιουσιών στην Κύπρο από Κινέζους. Αστρολογικά, η ανάδρομη πορεία από σήμερα του Ουρανού με μοίρα εκκίνησης την 12η του Κριού σηματοδοτεί πολιτική αστάθεια, εκλογές ανά πάσα στιγμή σε χώρες της Ευρώπης και χρηματιστηριακό κρασάρισμα.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Ήλιος/Άδης=Ζευς/Άδμητος=Βουλκάνους/ΜηδενικήΚριού=Ποσειδώνας/ΚρόνοςΥποθετικός=Ήλιος/Άρης

Προετοιμασία για την αρχή ή τη λήξη μιας εργασίας. Σχέδια για μια νέα δραστηριότητα. Κακά μαντάτα. Ασθένειες που προσβάλουν το κεφάλι. Τάση προς την επίθεση. Μεγάλες ή ανέφικτες ιδέες. Εφευρέσεις. Λόγος και τρόπος σκέψης που έχει επιρροή στο κοινό.

Συμβουλή

Το μεγάλο τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα – Κρόνου έχει μπει σε εφαρμογή και υπάρχει η τάση να αποζητάτε το καλό. Ακολουθείστε το, κάντε το, αποδεχτείτε το. Συνάμα ο Ουρανός γυρνά ανάδρομος από σήμερα και πολύ πιθανόν κάποιες δραστηριότητες να γίνουν «πιλότος» για κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε στο προσεχές μέλλον ή από την άλλη, να αναστείλετε τη λειτουργία μιας προσπάθειας που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Σε κάθε περίπτωση, η αμφισβήτηση θα σας ωθεί να ξαναδείτε, να αφήσετε ή να επαναφέρετε κάτι σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κοινωνική δικτύωση, τεχνολογία, ομάδες και πάσης φύσεως καινοτόμα project.
Τι να κάνετε; Να βουτήξετε στο πάθος. Να κάνετε «μπλόκο» στον παραλογισμό. Να έχετε εύκαιρο το τηλέφωνο του τεχνικού pc.
Τι να αποφύγετε: Να θεωρήσετε αυτονόητο δικαίωμα σας τις σκηνές ζηλοτυπίες. Να δανειστείτε. Να κάνετε σύμβουλο τον πανικό.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Χρω τοις βελτίστοις (να πράττεις ό, τι είναι καλύτερο)» Βίας

Το τραγούδι της ημέρας: Κώστας Μπίγαλης – Ο έρωτας σου θάλασσα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved