Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Το παρελθόν μπαίνει ξανά στο προσκήνιο! Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και ο Φώτης Κουβέλης μίλησε στην εκπομπή «Φάκελοι» για αυτά που συνέβησαν τους προηγούμενες μήνες. Όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να πάει σε εκλογές τον Ιούνιο (τα έλεγε ο Γιάννης Ριζόπουλος) αλλά στο παραπέντε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την έκανε γυριστή και τελικά το Μαξίμου έχοντας και πιέσεις και από Γερμανία πλευρά (προηγούνται οι γερμανικές εκλογές) έκανε αλλαγή πλεύσης. Το θέμα είναι ότι όπως δείχνει και ο υποθετικός πλανήτης Βουλκάνους έρχονται τα πάνω – κάτω όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Τον Μάρτιο, μετά τα γεγονότα της Κύπρου είχαμε σχολιάσει ότι η επόμενη χώρα που θα πρέπει να ανησυχεί είναι το Λουξεμβούργο. Το θυμάστε; Ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ πέφτει μετά από 18 χρόνια και φυσικά η αιτία (το σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις) δεν πείθει ούτε για αστείο!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Πλούτωνας/Απόλλων=Δίας/Κρόνος=Άρης/Ποσάιντον=Καιούπιντο/Άδης=ΒόρειοςΔεσμός/Ποσάιντον

Ανάγκη για μεγάλες αλλαγές. Αλλαγή του μεταβολισμού. Διάλυση ενός προσύμφωνου, συνεργασίας ή γάμου. Ζητήματα που σχετίζονται με τους αδέσμευτους και άγαμους. Τάση για διανοητικές εργασίες. Βγάζοντας τον επιούσιο με δουλειές από δω και κει. Πλανόδιοι καλλιτέχνες και γυρολόγοι.

Συμβουλή

Τόσο το μυαλό όσο και το σώμα είναι πρόθυμα να εναρμονιστούν με μια «μεγάλη ιδέα» που γυρνάει γύρω από τον εαυτό σας. Όσον αφορά το «έξω» σας μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή να βάλετε κάποιες όμορφες πινελιές που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο ωραία. Μην απορήσετε λοιπόν αν πρωί – πρωί με την αυγούλα πρώτη σας έννοια είναι να φορέσετε τη φανταχτερή μάσκαρα, το κίτρινο παντελόνι ή το φωσφοριζέ μπλουζάκι μα ούτε αν τας φλας της προσοχής θα πέφτουν πάνω σας. Από την άλλη, ένα χόμπι, ένα παιδί, μια δουλειά, ένα έργο, μια σχέση ή οτιδήποτε άλλο, μπορεί να είναι αυτό που θα σας δώσει μια αίσθηση νοήματος, χαράς ή πάθους στη ζωή. Έτσι, όσον αφορά το «μέσα» σας πηγαίνετε προς τα εκεί που χτυπά η καρδιά σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν μπορείς απλά να κάθεσαι και να περιμένεις από τους άλλους να σου δώσουν το μεγάλο όνειρό σου, πρέπει να βγεις εκεί έξω και να το κάνεις να συμβεί για σένα.» Diana Ross

Το τραγούδι της ημέρας: Τάμτα – Νιώσε την καρδιά

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved