Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/7 έως 12/7

Σελήνη στον Λέοντα – Το χαμόγελο που ημερεύει τα άγρια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/7 έως 12/7

Με ισόποσες δόσεις ενθουσιασμού και σύνεσης αναμένεται το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 9/7 στις 1:49 το μεσημέρι, για να επιβεβαιώσει πως η αισιοδοξία, αποβαίνει ευεργετική σε κάθε περίσταση.
Από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή μας τονώνεται ενώ νιώθουμε πως είμαστε υπεράνω από κάθε μικρόψυχη και αρνητική συμπεριφορά ή σκέψη.

Η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 11.27 το βράδυ και επηρεάζει από το απόγευμα - πάντα σε σχέση και με τις υπόλοιπες πλανητικές όψεις- δημιουργεί τη συναίσθηση πως κάποια γεγονότα που μας ενοχλούν, περιέχουν τη δική μας υπαιτιότητα, καλώντας μας να πάρουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί.
Το διάστημα αυτό είναι ευεργετικό για να δείξουμε μεγαλοψυχία στους άλλους και περηφάνια για τον εαυτό μας. «Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό», είναι το μήνυμα γι αυτό το βράδυ, που θα μας ανακουφίσει από πολλά απωθημένα.

Στις 10/7 στις 2.45 το μεσημέρι η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί, μας προτρέπει ως το απόγευμα να μεταδώσουμε την αισιοδοξία και την ανατρεπτική μας τάση, διεκπεραιώνοντας πολλές εκκρεμότητες με τρόπο ξαφνικό και αποφασιστικό. Ο αιφνιδιασμός θα είναι έντονος και οι εκπλήξεις αρκετές, κλείνοντας έτσι και θέματα που αιωρούνται ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο.
Στις 9.47 το βράδυ η συνάντηση με την Αφροδίτη που η επιρροή της αρχίζει από το απόγευμα, υπόσχεται μια θαυμάσια νύχτα, άκρως ερωτική και αισθησιακή.
Ένα μεθυστικό άρωμα, ένα εκθαμβωτικό ντύσιμο, μια ασυνήθιστη αγορά, ένα πλούσιο δείπνο κοντά στη θάλασσα, μια εξομολόγηση, μια προσπάθεια επανασύνδεσης ή ένα έντονο φλερτ κάνουν αυτό το βράδυ ξεχωριστό και δεν πρέπει να το αφήσουμε να πάει χαμένο.

Στις 11/7 η μέρα θα κυλήσει με ζωντάνια, ενέργεια και καλή διάθεση και θα κλείσει με την αίσθηση της κατάκτησης σε οποιοδήποτε επίπεδο, εφόσον στις 10.54 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Άρη μας απογειώνει.
Από το απόγευμα και μετά αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και κάνουμε στοχευμένες κινήσεις ώστε να απολαύσουμε κάτι ιδιαίτερο και να επικοινωνήσουμε τις επιθυμίες μας με τον καλύτερο τρόπο.

Στις 12/7 πλέον στις 1.13 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο, συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές προσφορές ευδιαθεσίας και ψυχολογικής ανάτασης.

Λέοντες και Υδροχόοι εφαρμόζουν τη μέθοδο του σοκ και του δέους προκαλώντας τις καταστάσεις και απολαμβάνοντας έπειτα το μέγεθός τους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί και Ζυγοί είναι οι πρωταγωνιστές της διασκέδασης, της χαράς και της απόλαυσης αυτού του διημέρου.

Ταύροι και Σκορπιοί δέχονται καταιγισμό μηνυμάτων και προκλήσεων, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι ακολουθούν το ρεύμα και βυθίζονται αναντίρρητα στο λάγνο κυματισμό του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved