Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Με «ηηηηηη....» ξεκινήσετε η μέρα, ακούγοντας ότι στο προσεχές διάστημα αναμένεται να περάσει τροποποίηση για χαλάρωση των ποινών και των αδικημάτων που σχετίζονται με την παιδική πορνογραφία. Μπορεί σε πολλά μέρη του κόσμου οι διωκτικές αρχές να εξαπολύουν κυνηγητό, όμως αυτό δεν συμβαίνει και στις φτωχές χώρες που οι παιδόφιλοι αναζητούν τα θύματα τους. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τελευταίες έρευνες με τη βοήθεια και του facebook οι παιδόφιλοι έχουν αποθρασυνθεί. Η Ελληνική κυβέρνηση (;) προωθεί νόμο που θα προβλέπει ποινές για τους παιδόφιλους μικρότερες από ότι για ένα συκοφάντη(!). Αποστροφή και αηδία! Και επειδή πολλοί αναρωτιέστε που θα βγει όλο αυτό το μαύρο χάλι της κυβέρνησης, την απάντηση τη δίνει ο Άδμητος, ένας από τους τέσσερις υποθετικούς πλανήτες του χώρου, που φέρνει πτώση της κυβέρνησης και μάλιστα με τρόπο εκκωφαντικό. Θα τα διαβάσετε όλα στο άρθρο για τα γενέθλια της Ελλάδας σε μια πλήρη ανάλυση για την περίοδο 24/7/2013-23/7/2014 μέσα στο μήνα.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Βουλκάνους=Πλούτωνας/ΒόρειοςΔεσμός=Κρόνος/Ποσειδώνας=Πλούτωνας/ΜηδενικήΚριού=Άδης/ΚρόνοςΥποθετικός=Άρης/Ουρανός

Επαφές μεγάλης σπουδαιότητας. Η δύναμη της συνήθειας. Ραγδαίες αλλαγές. Εποχή μεγάλης βιαιότητας. Δολοφονίες σε μια μεγάλη κλίμακα που θα απασχολήσουν. Κυβερνήσεις που κινούνται με διαβολικό τρόπο. Μεγάλη σύγκρουση ή τεράστια έκρηξη.

Συμβουλή

Μετά από ένα διήμερο μουλιάσματος στις αναμνήσεις και τα συναισθήματα, με τη Σελήνη στον Λέοντα, ήρθε η ώρα να εκτεθείτε στις ακτίνες του Ήλιου. Σαφώς ο Ήλιος μπορεί να είναι τόσο εχθρός όσο και φίλος έτσι θα δούμε και τι να προσέχετε και τι να αποφύγετε. Απαγορεύεται: Να καυχιέστε υπερβολικά. Να απαιτείτε την προσοχή με «φορτωμένο» ντύσιμο τύπου λατέρνα. Να κάνετε φιγούρα αφήνοντας μεγάλο πουρμπουάρ (κρίση, ακόμα δεν βάλατε μυαλό;). Επιτρέπεται: Να παραδεχτείτε τα δυνατά σας σημεία (αν τα αξιοποιήσετε κιόλας... πανηγυρίστε το!). Να χαρείτε τις καλοκαιρινές πολυτέλειες (δεν αναφέρομαι στις κρουαζιέρες και τα κότερα). Να πάρετε το «χρυσό» κάνοντας έρωτα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν το πλοίο σου δεν έρχεται, κολύμπησε για να το συναντήσεις» Jonathan Winters

Το τραγούδι της ημέρας: Δημήτρης Μητροπάνος - Καλοκαίρια και χειμώνες

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved