Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/7 έως 9/7

Σελήνη στον Καρκίνο – Νέα Σελήνη σαν μαρμελάδα με λεμόνι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/7 έως 9/7

Η Σελήνη περνάει στο δικό της περιβάλλον στο ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα 7/7 στις 1:14 το πρωί, για να ολοκληρώσει άλλη μία Νέα της φάση.
Κάτω από την καλοκαιρινή διαστολική αύρα που μας έχει συνεπάρει, οι συναντήσεις της αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση με πολλές εναλλαγές και μια συναισθηματική λιγούρα, να μας συνοδεύει κάθε μας στιγμή.
Στις 6.22 το πρωί η σύνοδος με το Δία ανοίγει την ημέρα με μια Κυριακάτικη αισιοδοξία, που διαπερνά κάθε μας κύτταρο.
Τρυφερότητα, ζεστασιά, γενναιοδωρία, αφοσίωση, οικογενειακή θαλπωρή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που συνθέτουν το πρωινό μας.
Στις 11.01 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 11.39 η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, μας δημιουργούν ως αργά το απόγευμα μια πρωτόγνωρη αίσθηση προσφοράς και την ανάγκη να εξωτερικεύσουμε όλα όσα μας πονάνε σαν τα αγκάθια του αχινού στο ανυποψίαστο πέλμα μας.
Ημέρα εξομολογήσεων, απόδοσης δικαιοσύνης, συγνώμης, συμπόνιας, κατανόησης, φιλανθρωπικής και καλοπροαίρετης διάθεσης.
Ακόμα και αν δεν προβούμε σε πράξεις, η προετοιμασία μέσα μας είναι αναμφισβήτητη και έντονα παρούσα.
Στις 9.47 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από αργά το απόγευμα, κλείνει την ημέρα με έγνοιες, προβληματισμό και αρκετή ένταση. Νιώθουμε σαν να πρόκειται να βγάλουμε λόγο μπροστά σε ένα τεράστιο ακροατήριο και μάλιστα αυστηρό.

Στις 8/7 στις 2.32 το πρωί, η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ επιβεβαιώνει πως οι προθέσεις μας όσο αγνές και αν είναι, χρειάζονται πολύ μόχθο για να μη διαβρωθούν από ξαφνικές ενθυμίσεις που ανατρέπουν την πορεία μας.
Στις 10.14 το πρωί η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί την κορύφωση της επιρροής της νέας φάσης της Σελήνης, η οποία μας προτρέπει να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδιά μας, είτε αυτά αφορούν την οργάνωση των καλοκαιρινών μας διακοπών, είτε την αποκατάσταση σχέσεων, είτε συναισθηματικές και ανθρωπιστικές ανησυχίες που θέτουμε σε εφαρμογή, είτε ασχολίες που αφορούν το σπίτι και το οικογενειακό μας περιβάλλον.
Στις 2.43 το μεσημέρι η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει από το πρωί και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για όλα τα παραπάνω, φέρνοντας ανατροπές, δυσκολίες και απρόσμενη τροπή. Το καλύτερο θα ήταν να μην πράξουμε παρορμητικά, αλλά να συλλογιστούμε βαθιά τις προθέσεις και τις κινήσεις μας.

Στις 9/7 στις 1.49 το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για να δώσει μια γερή ώθηση στις ακατάσχετες επιθυμίες μας.

Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι βρίσκονται σε συναισθηματική υπερδιέγερση που χειρίζονται καλύτερα από τους υπόλοιπους, με τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους να διχάζονται ανάμεσα στο σοκ και το δέος.

Κριοί και Ζυγοί αισθάνονται ακινητοποιημένοι και δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις, αντιμετωπίζοντας ένα προσωπικό αδιέξοδο.

Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι κάνουν πράξη τις επιθυμίες τους χωρίς περιστροφές, δηλώνοντας τις προθέσεις τους, που δεν είναι άλλες από τη μη επιστροφή σε παρελθοντικά πισωγυρίσματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved