Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/7

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Σάββατο σήμερα και όλοι μπορούν να ξεκουραστούν εκτός από τους κυβερνώντες. Τι δουλειά και αυτή; Να είναι όλη μέρα σούζα στους Τροϊκανούς, να κάνουν τον μάγκα σε εξαθλιωμένους πολίτες και να έχουν από πάνω τους και τον Βενιζέλο. Άσε που ανακατεύονται όλη μέρα με λάδια και μίζες ενώ δίνουν των υπέρ πάντων αγώνα για να μη χάσουμε την επαφή με τις ρίζες και τις παραδόσεις και ανοίξει το πιο κλειστό επάγγελμα που δεν είναι άλλο από αυτό του Έλληνα βουλευτή.

Ας προχωρήσουμε όμως στο σημερινό κουίζ: Έχουμε μιλήσει για τη βαθμονόμηση των πλανητών. Τελευταία επιτυχία μας ήταν με την 18η μοίρα των Διδύμων που έβγαλε το θάνατο νεαρών προσώπων αλλά και τα χακαρίσματα υπολογιστών. Ο διελαύνων Ποσειδώνας μόλις μπει στην 5η μοίρα τι συμβάντα θα μπορούσε να βγάλει;
Α) Παράνομες σχέσεις και δραστηριότητες
Β) Κρυφές καταστάσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας
Γ) Συμμαχίες με κύριο γνώμονα το συμφέρον

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Άρης/Μεσουράνημα=ΚρόνοςΥποθετικός/Απόλλων=Καιούπιντο/ΜηδενικήΚριού=ΒόρειοςΔεσμός/Καιούπιντο

Σεξουαλική έλξη, διέγερση και παιχνίδια. Ειρηνικές ενέργειες. Κοινωνική προβολή και δραστηριότητα. Πρόθυμη βοήθεια προς ή από τους επιστήμονες. Ζητήματα που έχουν σχέση με διορισμούς. Μια γνωριμία που οδηγεί σε σχέση. Μια σχέση που καταλήγει σε γάμο.

Συμβουλή

Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος και κάποιοι από εσείς συνεχίζετε να έχετε γυρισμένο το κεφάλι στο παρελθόν, ξεχνώντας ότι ταυτόχρονα οδηγείτε και το να μην κοιτάτε μπροστά σας είναι πιο κακό και από το να μιλάτε στο κινητό εν ώρα οδήγησης. Το ξέρω ότι πρέπει να κοιτάμε και «πίσω» μας όμως για αυτό υπάρχουν οι καθρέφτες που σας δίνουν τη δυνατότητα να ρίχνετε ματιές (!) στο πίσω μέρος, κρατώντας το βλέμμα σας στην κατεύθυνση που πηγαίνετε. Και επειδή σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους όλο και σε κάποιο αυτοκίνητο, τρένο, συρμό ή μηχανή θα ανεβείτε θα θυμηθείτε τη σημερινή αστρολογική συμβουλή. Τώρα, αν μετά σας γεννηθεί το ερώτημα «πού θέλω να πάω;», τότε δεν έχετε παρά να προσανατολιστείτε μπροστά και θα τον βρείτε το δρόμο σας!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μην τσακωνόμαστε μωρό μου, το μαγαζί είναι δικό μου» Νικόλας Άσιμος

Το τραγούδι της ημέρας: Demy – Μόνο μπροστά

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved