Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/7 έως 7/7

Σελήνη στους Διδύμους – Κυκλοφορώ και οπλοφορώ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/7 έως 7/7

Λίγο πριν η Σελήνη μπει στη Νέα της φάση γι αυτόν το μήνα, περνάει από το ζώδιο των Διδύμων σήμερα 4/7 στις 12.23 το μεσημέρι, για να προετοιμάσει το έδαφος που θα στρωθούν οι επιθυμίες, οι προσδοκίες, οι απαιτήσεις και τα καλοκαιρινά μας πλάνα.
Το διήμερο που ακολουθεί δεν είναι τίποτα άλλο από μια απεικόνιση όσων επιθυμούμε πάρα πολύ να συμβούν, δείχνοντας και το πόσο είμαστε διατεθειμένοι να προσπαθήσουμε γι αυτά.
Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι είμαστε πολύ ενεργοποιημένοι επικοινωνιακά, η ανάδρομη όμως κίνηση του Ερμή μας υπενθυμίζει συχνά, πως λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.
Στις 10.49 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα, φρενάρει την εξωστρεφή διάθεση και μας στρέφει σε πιο εσωτερικές συνομιλίες, εκείνες τις ατέλειωτες με τον εαυτό μας, που τελικά καταλήγουν σε θαυμάσιες φαντασιώσεις που μας αποκοιμίζουν ευχάριστα.

Στις 5/7 στις 6.38 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη μας ξυπνάει σαν ελατήρια και με διάθεση να περιφέρουμε το πλατύ μας χαμόγελο οπουδήποτε.
Αν θέλουμε ως το μεσημέρι να καταφέρουμε μια συνδιαλλαγή, να διαπραγματευτούμε μια αγορά, ένα οικονομικό θέμα, έναν όρο σε μια ερωτική σχέση, ή να παζαρέψουμε οτιδήποτε, μπορούμε να το πράξουμε κάλλιστα, μερικοί δε εντυπωσιακά.
Στις 1.35 το μεσημέρι η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ουρανό, προτρέπει για αλλαγές, καινοτομίες, εκκεντρικές στάσεις και συμπεριφορές, ανατροπές και γενικά ως το βράδυ τεστάρει τις αντοχές όσων διεκδικούν και αυτών που δέχονται τα πυρά των διεκδικήσεων.
Η ημέρα τείνει να χει πολλά απρόβλεπτα και ξαφνικά γεγονότα.

Στις 6/7 στις 3.29 το μεσημέρι η κορύφωση της συνόδου με τον Άρη ανοίγει και κλείνει το Σάββατό μας με την αίσθηση του superman και της catwoman που αναλαμβάνουν δράση και πρωτοβουλίες.
Η μέρα προβλέπεται έντονη, ενεργητική, δημιουργική, αλλά για αρκετούς με ευμετάβλητη διάθεση, εκνευρισμό και ένταση.

Στις 7/7 στις 1.14 το πρωί η Σελήνη περνάει στο δικό της στέκι εκείνο του Καρκίνου, για να ολοκληρώσει τη Νέα της φάση, κάτω από μαγευτικές πλανητικές επιδράσεις.

Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι αποτελούν την ομάδα δράσης του διημέρου καταφέρνοντας να φέρουν στα μέτρα τους ανθρώπους και καταστάσεις με προοπτική να πετύχουν κάτι σημαντικό.

Ιχθύες και Παρθένοι είναι αυτοί που δυσκολεύονται να διαχωρίσουν την αλήθεια από το ψέμα, πλανεύονται εύκολα και είναι μάλλον ετερόφωτοι, παρά εκπέμπουν δραστηριότητα και αυτόφωτη βούληση.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί κρατάνε δυνάμεις για αργότερα, συμμετέχοντας όμως ευχάριστα και διακριτικά, στις προκλήσεις που δέχονται ή δημιουργούν οι ίδιοι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved