Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/7

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Με τον Άρη στους Διδύμους ευνοούνται οι επικοινωνιακές πιρουέτες και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επιδίδεται σε δεξιοτεχνικές κινήσεις en pointe όσον αφορά στην υπόθεση Edward Snowden. Από τη μία δηλώνει πως «η Ρωσία δεν παραδίδει ποτέ κανέναν» και από την άλλη πως «ο Snowden μπορεί να παραμείνει στη Ρωσία, εάν και μόνο πάψει να προκαλεί κακό στις ΗΠΑ». Να υποθέσω ότι η Ρωσία το έχει ρίξει στα κοκτέιλ βότκας από τη στεναχώρια της; Μάλλον αυτός που τα 'χει δει όλα είναι ο Σνοούντεν που κάνει αιτήσεις ασύλου σε διάφορες χώρες και τρώει την μία πόρτα μετά την άλλη. Ο Ομπάμα σηκώνει το τηλέφωνο και οι περισσότεροι του απαντούν "yes sir". Ελπίζω να μην έχει κάνει το λάθος και έχει στείλει αίτημα ασύλου και στην Ελλάδα. Μην έχει ακούσει για την τάχα μου «Νέα Ελλάδα» του Σαμαρά ανησυχώ και την πατήσει όπως ο Οτσαλάν. Τέλος, αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας που να εξεπλάγη από τις αποκαλύψεις του Snowden; Δεν το ξέρουμε όλοι ότι ο Big Brother έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων; Τι κρατικό μυστικό λοιπόν και πράσινα άλογα. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και η Αμερική κρυφό καμάρι.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Δίας=Πλούτωνας/Μεσουράνημα=Ήλιος/Και ούπιντο=Ουρανός/Και ούπιντο=Άρης/Πλούτωνας=Ωροσκόπος/Άδης

Έμφαση στην ανάπτυξη του νου και του πνεύματος. Τύχη μέσα από κοινότητες, συνεργασίες ή καλλιτεχνικές ενώσεις. Ευτυχής χρόνος μέσα σε ένα γάμο ή μια δέσμευση. Σχέδια που μπορούν να έρθουν σε πέρας. Θέματα με οικεία άτομα θα έχουν ανάγκη από χρήματα.

Συμβουλή

Μπείτε σε... safe mode! Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για να μετρήσετε τα λάθη του παρελθόντος, χωρίς περίσκεψη όπως κάνετε με τα τσιμπήματα των κουνουπιών πάνω στο σώμα σας πιστεύοντας ότι έτσι θα βρείτε κάποια λύση. Ούτε πάλι, αν κάποια κατάσταση ή σχέση στέκει σαν κακό σπυρί στη ζωή σας είναι η μέρα να το σπάσετε βιαστικά απλά και μόνο επειδή δεν αντέχετε να το βλέπετε. Πατήστε την επιλογή ασφαλούς λειτουργίας στο μενού εκκίνησης της σημερινής ημέρας και ό, τι και αν κάνετε φροντίστε να το κάνετε σωστά και με τον πιο σίγουρο τρόπο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κάνετε κάτι καλό και φροντίζετε για την ασφάλεια σας όταν κρατάτε μια ισορροπία στη ζωή σας.» Ευριπίδης

Το τραγούδι της ημέρας: Γιάννης Πάριος – Στην Πάρο και στη Νάξο

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved