Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/6 έως 2/7

Σελήνη στον Κριό – Τίποτα δεν πάει χαμένο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/6 έως 2/7

Καυτό από όλες τις απόψεις προβλέπεται το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 29/6 στις 4.07 το απόγευμα.


Με τον Ερμή ανάδρομο και το νεοεισερχόμενο Δία στον Καρκίνο η Σελήνη βρίσκει πρόσφορο έδαφος να ξεσηκώσει θεούς και δαίμονες, με τις ανατρεπτικές της τάσεις.

Στις 5.35 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Δία μας στρώνει το δρόμο για υπερβολές, προς τις οποίες κινούμαστε με βιασύνη και παρόρμηση, όπως τα μικρά παιδιά που θέλουν να απολαύσουν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Στις 8.35 το βράδυ η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει παράλληλα και ως το τέλος της ημέρας, παίρνει αγκαζέ την υπερβολή, αρχίζοντας μια εντυπωσιακή dolce vita.
Γεμάτοι ηδυπάθεια, θεατρικότητα, λάμψη, επιμονή, πείσμα και τάσεις για καταχρήσεις, όπως ξενύχτι, χορό και διασκέδαση, το βράδυ αυτό προσφέρεται για εντυπωσιακές εμφανίσεις που γοητεύουν και προκαλούν.

Η κοινωνική ζωή είναι στο φόρτε της και ακόμα και μια μπιρίμπα στο σπίτι μπορεί να εξελιχθεί σε πυροτέχνημα διασκέδασης.

Στις 30/6 στις 7.53 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 11.11 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, κάνουν το Κυριακάτικο πρωινό μας να φλέγεται από επιθυμία για εκτόνωση.
Οι δραστηριότητές μας θα πρέπει να είναι έντονες, ώστε να διοχετεύσουμε την ασυγκράτητη ενέργειά μας.
Ευνοούνται οι χειρωνακτικές εργασίες, οι δύσκολες επιδιορθώσεις και όλα τα θαλάσσια σπορ.

Στις 3.03 το μεσημέρι η αδρεναλίνη ανεβαίνει ακόμα περισσότερο με τη συνάντηση με τον Ουρανό, κρατώντας μας σε μια εγρήγορση περισσότερο σωματική, που δεν λέει να τελειώσει ως το βράδυ.

Στις 1/7 ο καλός μήνας συνοδεύεται από την αρμονική όψη με τον Άρη στις 8.26 το πρωί που διατηρεί σε φόρμα τη ζωντάνια μας, ενώ η μέρα προσφέρεται για διευθέτηση εκκρεμοτήτων, επικοινωνιακά τερτίπια και ανάληψη πρωτοβουλιών, που θα βάλουν στη θέση τους πολλά και πολλούς.

Προσοχή όμως διότι στις 9.46 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να φέρει επιπλοκές στις επιδιώξεις μας, να εμποδίσει τα σχέδιά μας και να εναντιωθεί στις επιθυμίες μας, τουλάχιστον ως αργά το μεσημέρι.
Η μέρα αυτή χρειάζεται προσοχή, λόγω αυξημένης βιασύνης και αυτοπεποίθησης.


43' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 2/7 πλέον, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για να μας χαλαρώσει από την ένταση και την υπερβολή.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι ενώνονται για άλλη μια φορά αποτελώντας εκείνη την τρομερή παθιασμένη τετράδα που είναι πάντα έτοιμη για όλα, αλλά πάντα κάτι της διαφεύγει και είναι η υπομονή και η παρατηρητικότητα. Ωστόσο η ενέργειά σας είναι στα ύψη, γι αυτό ξοδέψτε την εποικοδομητικά.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για να γοητεύσετε και να εντυπωσιάσετε με πρωτότυπες προτάσεις που θα αφοπλίσουν τους άλλους.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι ακολουθούν τους άλλους και μάλιστα χωρίς ενδοιασμούς, αφού και να έχουν, τους εξαφανίζουν οι αμίμητες προτροπές τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved