Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/6

Σελήνη στους Ιχθύες – Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/6

Λίγο πριν ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μας εγκαταλείψει θυμίζοντάς μας πόσο σύντομη είναι η ομορφιά του, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 27/6 στις 11.33 το πρωί, για ένα διήμερο γεμάτο ειδυλλιακές στιγμές και ρομαντική διάθεση.
Στις 12.02 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Δία από την καινούργια του θέση, μας κάνει να θέλουμε να προσφέρουμε αγάπη, βοήθεια, κατανόηση, ενώ τα φιλανθρωπικά μας αισθήματα είναι έντονα.
Οι επαφές μας στάζουν μέλι ενώ είμαστε έτοιμοι να παραβλέψουμε κάθε αρνητική συμπεριφορά και να συγχωρήσουμε κάθε προηγούμενη.
Στις 7.52 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 8.28 η σύνοδος με τον Ποσειδώνα μας στρέφουν σε πιο εσωτερικές διαδικασίες. Το αίσθημα του δικαίου είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένο, ενώ φαντασία, διαίσθηση και έμπνευση υπερχειλίζουν μέσα μας κάνοντας πολλούς να επιθυμούν παραμυθένιες αποδράσεις.
Αυτό το βράδυ θα ήταν ιδανικό να βρισκόμασταν δίπλα στη θάλασσα, ενώ οι καλλιτέχνες απογειώνουν τη δημιουργικότητά τους.
Στις 10.12 το βράδυ η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ήλιο επιβεβαιώνει πως το συναίσθημα έχει κατακλύσει τη λογική, καλώντας μας να το βιώσουμε με την ένταση και την ενεργητικότητα που προσφέρει η όψη.

Στις 28/6 στις 5.17 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, ανοίγει την ημέρα με την ίδια συναισθηματική σφοδρότητα και με σκοπό να εξομολογηθούμε τις πιο απόκρυφες σκέψεις μας. Ευνοούνται όλα τα ραντεβού με ψυχαναλυτές, δασκάλους yoga και πάσης φύσεως εσωτερικές και αυτογνωστικές δραστηριότητες.
Στις 9.58 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το απόγευμα μπορεί να επιδράσει αρνητικά, μόνο αν έχουμε καταφέρει μέσα σε αυτό το μαγικό διήμερο, να εκνευρίσουμε τους άλλους με τη γραφική και αισθαντική μας συμπεριφορά.

Στις 29/6 στις 3.17 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ερμή θα επηρεάσει την αρχή της ημέρας με μια επικοινωνιακή διαχυτικότητα, που ψάχνει αποδέκτες.
Οι κατάλληλες επαφές δημιουργούν μια ευχάριστη παρέα που θα την απολαύσουμε αυτό το Σάββατο με το παραπάνω.
Στις 4.07 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον εύφλεκτο Κριό
για ένα πολύ φλογερό διήμερο.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί βρίσκονται σε δημιουργική και συναισθηματική ευφορία, κάνοντας πράγματα πολύ εκλεπτυσμένα και επικοινωνώντας βαθιά και ουσιαστικά.

Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι αφήνουν να τους διαπεράσει μια κατασταλτική αύρα, την οποία γεύονται και απολαμβάνουν σαν δροσερό, γλυκό κρασί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved