Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/6

Σελήνη στον Υδροχόο – Ζητάω προτεραιότητα, φύση θέση και ιδιότητα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/6

Με τις επιδράσεις της πρόσφατης Πανσελήνου, που έλαμψε όχι μόνο με το μέγεθός της αλλά και με την ευεργετική επιρροή της, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 25/6 στις 10:28 το πρωί.

Κουβαλώντας μια έντονη διάθεση, κατάλοιπο από την Πανσέληνο που ακόμα επηρεάζει αλλά και μια εμπειρία που έλαβαν πολλοί, το διήμερο που ακολουθεί αποτελεί μια ακόμα ενθάρρυνση για διανοητική δράση.
Στις 6.21 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει από το μεσημέρι ως το βράδυ, μας ευαισθητοποιεί ως προς όλα εκείνα που παραμένουν ανικανοποίητα μέσα μας και χρειάζονται ιεράρχηση.
Όσοι δεν μπόρεσαν να λάβουν απαντήσεις στην Πανσέληνο που κορυφώθηκε, βρίσκονται σε εγρήγορση και τις αναζητούν με μεγαλύτερη επιμονή, ίσως όμως να μη βρίσκονται μέσα από διανοητικές και μόνο διαδικασίες.
Στις 26/6
στις 6.19 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με οξυδέρκεια, ευρύτητα πνεύματος, ιδιαίτερη αντίληψη και τάσεις για ανατροπές και αλλαγές. Οτιδήποτε σχετίζεται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επιστημονικές και πνευματικές εργασίες, πολιτικές ανακατατάξεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, γίνεται με πρωτότυπο, ασυνήθιστο και αντισυμβατικό τρόπο. Η έμπνευση, η διανόηση και η ανεξάρτητη ενασχόληση, πρωτοστατούν ως το μεσημέρι.
Στις 4.08 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει ως το βράδυ, κλείνει την ημέρα με δημιουργική δράση, καθοριστικές πρωτοβουλίες, έντονη ενέργεια και ζωτικότητα, πολλές συζητήσεις περί πολλών θεμάτων και όμορφες συνευρέσεις με φίλους και γνωστούς.

Στις 27/6 στις 11.33 το πρωί, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, για ένα πολύ συναισθηματικό και ρομαντικό διήμερο.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, έχουν την ευκαιρία να ενεργοποιηθούν προς όλα τα επίπεδα, αρκεί να μη βιάζονται και να αξιολογούν σωστά τα δρώμενα.

Λέοντες και Σκορπιοί συναισθάνονται πλήρως το αληθινό μέγεθος των καταστάσεων και είναι οι πιο ικανοί να τις χειριστούν αποτελεσματικά.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι προσπαθούν να εξακριβώσουν τι είναι αυτό που πραγματικά τους έχει δοθεί και για ποιο λόγο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved