Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/6

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!

Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Πανσέληνος στην 2η μοίρα του Αιγόκερω και αν δεν το έχετε ήδη κάνει, διαβάστε τα άρθρα του astrology για να δείτε τι μέλλει γενέσθαι τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο γιατί είναι ιδιαίτερης σημασίας.

Και προχωράμε στην εβδομάδα που έρχεται όπου ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος, ο Δίας θα κάνει βουτιά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη θα στεφθεί βασίλισσα εισερχόμενη στον Λέοντα.

Τη Δευτέρα η Σελήνη θα είναι στον Αιγόκερω και ο Ερμής στην 23η μοίρα και πολύ πιθανόν τα ψέματα για κάποιους να τελειώσουν ενώ μπορεί να απασχολήσουν ζητήματα εγκληματικότητας. Ίσως υπάρξει και σύλληψη ατόμων για ζητήματα δολοφονίας.

Την Τρίτη εισέρχεται η Σελήνη στον Υδροχόο ενώ ο Δίας ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τους Διδύμους και να κάνει την πολυαναμενόμενη είσοδο, του μήνα, στο ζώδιο του Καρκίνου. Συζητήσεις και επικοινωνιακά τρικ διαφαίνονται ενώ ζητήματα με ΜΜΕ και μέσα μαζικής μεταφοράς επίσης μπορεί να απασχολήσουν. Κράμερ εναντίον Κράμερ στην ΕΡΤ;

Την Τετάρτη ο Ερμής θα είναι πλέον ανάδρομος ενώ ο Δίας και επισήμως θα βρίσκεται στον Καρκίνο. Άπλυτα θα βγουν στη φόρα ενώ η επικοινωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων θα ξαναχαλάσει.

Η Πέμπτη θα μας βρει με μια Σελήνη στους Ιχθύες και προς το απόγευμα ίσως βγει βόμβα σκάνδαλο για την κυβέρνηση.

Την Παρασκευή η Αφροδίτη θα είναι στο Λιοντάρι και ο Ερμής ανάδρομος στην 22η μοίρα κι ίσως φέρουν το τέλος μιας συνεργασίας ενώ πιθανά καρφώματα μπορεί να φέρουν επιτυχία στις διωκτικές αρχές.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ουρανός/Κιούπιντο=Αφροδίτη=Κρόνος/Ζευς=Άδης=Κιούπιντο/Άδμητος

Γρήγορη απόφαση για γάμο. Συνταρακτικά γεγονότα. Ερωτική διάθεση. Πυρκαγιές και φωτιές. Αποσύνθεση. Βροχές.

Συμβουλή

Η Σελήνη το πρωί στον εξωστρεφή και θετικό Τοξότη λέει «Θέλω να χαρώ τη ζωή» μα πριν καλά – καλά το ακούσετε, αν ξυπνήσετε κι αργά, η Σελήνη στον Αιγόκερω που αναλαμβάνει τα ηνία της διάθεσης, από τις 11 το πρωί και μετά, απαντά «Είμαι μεγάλη για αυτά». Αρνητισμός και δικαιολογίες! Οι άνθρωποι δεν σταματούν να χαίρονται επειδή μεγαλώνουν, μεγαλώνουν επειδή σταματούν να χαίρονται. Μην αφήσετε λοιπόν την Κυριακή να σας φύγει, χωρίς κατά τη διάρκεια αυτής να κάνετε πράγματα που στο τέλος της θα πείτε «Την έζησα όσο πιο ωραία γινόταν».

Το απόφθεγμα της ημέρας:«Ζήσε τη ζωή και ξέχασε την ηλικία σου» Norman Vincent Peale

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Γ) Ο Ποσειδώνας είναι στον 5ο σε σύνοδο με τον Ήλιο

Το τραγούδι της ημέρας: Ένα πρωινό – Μαρία Δημητριάδη

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved