Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/6

Σελήνη στον Τοξότη – Μη με μαζεύεις από το δρόμο ακόμα μάνα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/6

Μετά από ένα διήμερο που στραφήκαμε εσωτερικά είτε με ευθείς είτε με πλάγιους τρόπους, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 21/6 στις 11.32 το πρωί, για να μας ξεσηκώσει με την αισιοδοξία και την επεκτατική της πρόθεση.
Η ημέρα ξεκινά με ταξιδιάρικη διάθεση εν όψει και του τριημέρου που ακολουθεί για τους περισσότερους, ή του ΣΚ για τους υπόλοιπους.
Το κατά δύναμη φιλικοί, ευχάριστοι, κοινωνικοί, γενναιόδωροι, σκανδαλιάρηδες και εξωστρεφείς, οδεύουμε ως το απόγευμα.
Στις 8.05 το βράδυ η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Ποσειδώνα μας δημιουργεί από το απόγευμα μια ιδεαλιστική προσέγγιση τις καταστάσεις και τάση να φιλοσοφούμε τις συμπεριφορές των άλλων. Οι ώρες αυτές μας βυθίζουν σε μια περίσκεψη στην οποία δεν επιθυμούμε να μείνουμε για πολύ, αλλά να βγάλουμε γρήγορα τα συμπεράσματά μας. Η έννοια της περιπλάνησης είναι αυτή που υπερισχύει ως το βράδυ.

Στις 22/6 στις 7.09 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση της ελευθερίας, της αποδέσμευσης από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και την επιθυμία να κάνουμε κάτι ασυνήθιστο, συναρπαστικό και γοητευτικό.
Όσοι ταξιδεύουν από το πρωί έως αργά το μεσημέρι, πέρα από την αίσθηση αυτή, καλό θα ήταν να προσέχουν τις κινήσεις τους διότι στις 12.15 το μεσημέρι, η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει και αυτή από το πρωί, μπορεί να προξενήσει απρόοπτα λόγω βιασύνης, ανυπομονησίας και άκρατου ενθουσιασμού.
Η ζωή χωρίς κανόνες είναι ελκτική, αρκεί να τους έχουμε πρώτα βιώσει και όχι να τους περιφρονούμε διαρκώς αβασάνιστα.

Στις 23/6 στις 10.08 το πρωί η αντίθεση με τον Δία μας σηκώνει από τα κρεβάτια μας με ασυνήθιστη ενέργεια, ζωντάνια και τάση να υπερβάλλουμε σε ότι κάνουμε.
Είμαστε ανεκτικοί με τα στραβά των άλλων, υποχωρητικοί, μεγαλόκαρδοι και αν ζοριστούμε πολύ παίρνουμε το καπελάκι μας ήσυχα και ήρεμα και λιαζόμαστε σε άλλη παραλία.

Παρόλο που στις 11.09 η Σελήνη περνάει στον μετρημένο Αιγόκερω, ως το μεσημέρι μπορούμε να απολαύσουμε ξένοιαστες και ανέμελες στιγμές που χρωματίζονται σταδιακά από την επερχόμενη πανσέληνο.

Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Λέοντες, απολαμβάνουν ένα πολύ όμορφο διήμερο, αρκεί να μην παρασυρθούν από την υπερβολή και τον ενθουσιασμό και χάσουν την ουσία.

Ιχθύες και Παρθένοι αισθάνονται σαν τα μικρά παιδάκια που θέλουν να βουτήξουν από την εξέδρα των μεγαλύτερων αλλά διστάζουν, προσπαθούν με κάθε τρόπο και αν δεν τα καταφέρουν τους αποζημιώνει η προσπάθεια.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί συμμετέχουν ευχαρίστως στα καλέσματα, αλλά δεν σπαταλούν τις δυνάμεις τους, αισθανόμενοι πως σύντομα θα τους χρειαστούν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved