Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (21 έως 27 Ιουνίου)΄

Πολλές και ποικίλες ως προς το είδος της επιρροής τους είναι οι πλανητικές όψεις του επταημέρου, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουμε ακόμη την Πανσέληνο του Ιουνίου και την έναρξη της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.
Από το μέτωπο των αργών πλανητών, έχουμε την ενεργοποίηση -από τον Άρη- του τετραγώνου ανάμεσα στον Ουρανό και τον Πλούτωνα, κάτι που προοιωνίζει δυναμικά ξεκαθαρίσματα και καταστάσεις μάλλον δύσκολες στη διαχείριση τους.
Από τη μια πλευρά μπορούμε να προσδοκούμε στην πλήρη εξάλειψη ενός προβλήματος (διά πυρός και σιδήρου, βέβαια), από την άλλη όμως τέτοιου είδους όψεις δεν παύουν να εγκυμονούν κινδύνους και μάλιστα «σκοτεινούς» ή απρόβλεπτους.
Πρόκειται λοιπόν για μια περίοδο, όπου η άγνοια και η αφέλεια δεν συγχωρούνται.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα δύο «κρυφά» τετράγωνα του Δία με τον Ποσειδώνα και την αστρική Έριδα, με τους τρεις πλανήτες να φιλοξενούνται στους Διδύμους και τους Ιχθύες αντίστοιχα.
Το κοινό σημείο των δύο όψεων είναι ότι ευνοούν την ανάπτυξη της Ιατρικής και των θεραπειών γενικότερα κατά τα άλλα όμως κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Το δίπολο Δία-Ποσειδώνα συμβάλλει σε κάθε είδους «φούσκες» και ανοίγει το δρόμο σε πονηρούς εκμεταλλευτές, τονίζοντας έτσι την ανάγκη να μην εμπιστευόμαστε πρόσωπα ή καταστάσεις που είναι πιθανόν να μας παρασύρουν στη «φωλιά« τους, με υποσχέσεις και ταξίματα.
Αντίθετα, το δίπολο Δία-Έριδας κινείται σε μια πολύ πιο ρεαλιστική ή πρακτική βάση, δρομολογώντας επιλογές που συνδυάζονται με μια ευρεία τεχνολογική υποστήριξη.
Βοηθά επίσης και στο «στήσιμο» μιας δουλειάς, την πρόσληψη προσωπικού και οτιδήποτε άλλο σχετικό με τα εργασιακά. Όλα αυτά όμως δεν συνδυάζονται κατ' ανάγκη με την αξιοκρατία ή το αίσθημα δικαίου, αφού γενικά ο Δίας συνδέεται με την τύχη και όχι με την δικαίωση.

Τέλος, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Δίας «πατάει πόδι» στον Καρκίνο, επιβάλλοντας για ένα περίπου χρόνο νέους ρυθμούς στο ζωδιακό.

Ας δούμε όμως τα αστρολογικά δρώμενα μέρα-μέρα

Πέμπτη προς Παρασκευή ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον τροπικό Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες).

Mainstream: Απόκρυψη, παραλλαγή, αποφυγή δύσκολων καταστάσεων. Μια κατά λάθος επιτυχία. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, Μεταφυσική. Ένας «φύλακας άγγελος». Διαλογισμός, επαφή με τον «εσωτερικό εαυτό».
SOS: Πλάνη, απάτη, δολιότητα ή αφέλεια. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Μάταια όνειρα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Επίσης την Παρασκευή η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Έριδα (Καρκίνος-Κριός)

Mainstream: Αμοιβαίο συμφέρον. Μια σχέση στο χώρο εργασίας ή με υφιστάμενο/η. Συνοικέσιο. Κρέμες, καλλυντικά, καλλωπισμός.
SOS: Μια σχέση από συμφέρον. Υπερβολική ενασχόληση με λεπτομέρειες, κριτική.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο Ερμής κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Παράλληλα, οι δύο πλανήτες ως αστρικοί σχηματίζουν ισάριθμες συνόδους με τον τροπικό Δία στους Διδύμους.
Mainstream: Ένα ευοίωνο ξεκίνημα. Χαρά, γλέντι. Ευρεία κοινωνικότητα, ταξίδια, εκδρομές. Τυχερά συναπαντήματα, εύκολες λύσεις. Δώρα, προσφορές.
SOS: Ανάλωση σε ασήμαντες υποθέσεις. Οι εντυπώσεις σε βάρος της ουσίας. Σπατάλη.

Την Κυριακή, έχουμε την Πανσέληνο του Ιουνίου (στον άξονα Τοξότη-Διδύμων), η οποία αναμένεται να διογκώσει αντιδράσεις και συναισθήματα, προσδίδοντας τους έναν τόνο υπερβολής.
Την ίδια ημέρα, έχουμε την αντίθεση του τροπικού Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα (Δίδυμοι-Τοξότης).

Mainstream: Απαλλαγή από ένα σοβαρό πρόβλημα. Αποκάλυψη παρανομιών. Κατάδυση, διάτρηση. Τούνελ, λάκκος. Έντονη σεξουαλικότητα, μοναδικές εμπειρίες. Επιτυχημένη αντιμετώπιση ενός μεγάλου κινδύνου, ρίσκο. Αποχετευτικές εργασίες.
SOS: Υποχώρηση εδάφους. Μια φυσική καταστροφή. Υπονόμευση, τρομοκρατία. Ο νόμος της ζούγκλας, εγκληματικότητα. Σεξουαλική επίθεση.

Την Δευτέρα ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Έριδα (Καρκίνος-Κριός).
Mainstream: Ρύθμιση τεχνικών λεπτομερειών. Ψηφιακές εφαρμογές. Καταμέτρηση, κατάταξη.
SOS: Υπέρμετρος σχολαστικισμός. Γραφειοκρατία.

Η Τετάρτη είναι αρκετά πλούσια σε αστρολογικά δρώμενα. Κατ' αρχήν ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη φορά του, δρομολογώντας αναθεωρήσεις αναβιώσεις «ξεχασμένων» επιλογών αλλά και εμπλοκές σε σχέση με συνεννοήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις κλπ.
Παράλληλα, ο Ήλιος σχηματίζει ένα «μεγάλο τρίγωνο» με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στην υδάτινη τριπλότητα (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).
Mainstream: Συνδυασμός ρεαλισμού και φαντασίας. Αποκρυπτογράφηση μυστηρίων. Φιλοσοφία, Θρησκεία. Αποκάλυψη παρασκηνιακών ενεργειών.
SOS: Κατάθλιψη, έλλειψη οράματος ή ελπίδας. Μια χρόνια εξάρτηση.

Την ίδια ημέρα «κλείνει» με ακρίβεια και το «κρυφό» τετράγωνο του τροπικού Άρη με τον αστρικό Ουρανό (Δίδυμοι-Ιχθύες)
Mainstream: Αιφνιδιασμός του αντιπάλου. Μια ευνοϊκή ανατροπή των δεδομένων. Πολύ ειδικές τεχνικές εργασίες ή εφαρμογές. Αιωροπτερισμός, αεροπλοΐα, extreme sports.
SOS: Μια ξαφνική, όσο και δυσάρεστη ανατροπή. Πραξικόπημα. Ακρότητες, προκλήσεις, υπέρβαση κάθε δεοντολογίας. Ανταρσία. Κεραυνοβόλημα, ηλεκτροπληξία. Κίνδυνος στον αέρα ή από ιπτάμενα αντικείμενα. Πτώση από ψηλά. Κατολίσθηση, γκρέμισμα. Θύελλα, τυφώνας. .

Τέλος, την Πέμπτη έχουμε μια «κρυφή» σύνοδο του Ήλιου με την αστρική Αφροδίτη στον Καρκίνο.
Mainstream: Αισθητική, ομορφιά. Διακόσμηση, μαγείρεμα, οικιακές εργασίες. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, φλερτ.
SOS: Τρυφηλότητα, ηδυπάθεια, τεμπελιά. Εγκατάλειψη καθήκοντος.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved