Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/6

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Πολυάριθμα τα γεγονότα που σηματοδότησε η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το ζώδιο που σχετίζεται με τα ΜΜΕ (θέμα ΕΡΤ), την επικοινωνία (διαπραγματεύσεις ΔΕΠΑ, hacking από Anonymous) την παιδεία (λουκέτα σε νηπιαγωγεία και σχολεία) και τα μέσα μαζικής μεταφοράς (φωτιά σε τρόλεϊ). Η μοίρα του κακού στην οποία πραγματοποιήθηκε έδειξε το πρόσωπο της κι ακολουθεί ένα νέο σεληνιακό φαινόμενο αυτό της Πανσελήνου της Κυριακής 23 Ιουνίου που όπως γράφουμε και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου είναι επίσης ισχυρή καθότι πραγματοποιείται στη μοίρα της «υπέρτατης ισχύος» και μας κρατά σε επιφυλακή.
Από την άλλη εχτές με τη σύνοδο Ηλίου – Δία και τη Σελήνη στο Σκορπιό στην ελληνική αστυνομία μίλησε ο «κοριός» κι εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλία όπως ακριβώς είχαμε γράψει στις 16 Ιουνίου 2013, στην αστρολογική συμβουλή της Κυριακής και στην καθιερωμένη προεπισκόπηση της εβδομάδος.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας=Άρης/Άδμητος=Ερμής/Ποσειδώνας=Άδης/Ποσάιντον=Κρόνος/ΚρόνοςΥποθετικός=Ζευς/Απόλλων=Ερμής/Αφροδίτη

Τυχερή εργασία σε ένα μικρό κύκλο. Χαρά από τη μείωση καθηκόντων. Ευτυχείς συνομιλίες. Ευτυχία μέσω διανοητικής ή πνευματικής ενασχόλησης. Απώλειες χρημάτων. Ζημίες από δάνεια. Γκαντεμιά και αναποδιά σε δάνεια και κάρτες.


Συμβουλή

Η δίψα για κάτι καλό, αισιόδοξο και όμορφο μέρα με τη μέρα μεγαλώνει καθώς είναι σπουδαίο αγαθό το να είσαι ευτυχισμένος μαζί με ευτυχισμένους, να χαμογελάς και να έχεις κάτι καλό να προσμένεις. Με Ερμή και Αφροδίτη στον Καρκίνο υπάρχει μια τάση να κοιτάτε πίσω, να κολλάτε στο πως ήταν τα πράγματα παλιά, ίσως σκεφτόμενοι στο τι θα έπρεπε να έχει γίνει τότε, μα πιο πολύ κουρνιάζοντας σε αυτές τις μνήμες που είναι σαν την αγκαλιά της μάνας, σαν λιμάνι απάνεμο στις καταιγίδες. Από την άλλη ο πλανήτης της δράσης ο Άρης είναι στους Διδύμους και σας λέει «βάλε πετάλια στη σκέψη σου και νέους δρόμους θα ανοίξεις».


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς» P. Coelho


Το τραγούδι της ημέρας: Ο δρόμος σου είσαι εσύ – Αλκίνοος Ιωννίδης

αστρολογία

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved