Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/6

Σελήνη στον Σκορπιό – Στα υπόγεια είναι η θέα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/6

Ένα διήμερο έμπνευσης, δημιουργικής φαντασίας και δράσης είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, σήμερα 19/6 στις 9.39 το πρωί.

Η ημέρα ξεκινά με αρκετή συγκρότηση και επιφύλαξη στις κινήσεις και στις συμπεριφορές, ενώ προσφέρεται για διευθετήσεις πάσης φύσεως, με τάση να κυριαρχήσουμε πάνω στους άλλους και στις καταστάσεις.
Στις 6.19 το απόγευμα η σύνοδος με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 6.44 η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζουν από αργά το μεσημέρι ως το βράδυ, δίνουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τις επιδιώξεις μας, δίνοντας ισχυρό κίνητρο και οραματικό σκοπό.

Στις 20/6 στις 3.36 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να ισχυροποιήσει τις επιθυμίες και τα σχέδια από το προηγούμενο βράδυ, βρίσκοντάς μας τις υπόλοιπες ώρες επιρροής του, παραδομένους στον ύπνο.
Η ημέρα συνεχίζεται ως το απόγευμα με μια βαθιά επιθυμία να διεισδύσουμε στις καταστάσεις, να σκεφτούμε βαθιά, να συνειδητοποιήσουμε τα δρώμενα, ενώ προσφέρεται για ψυχαναλυτικές αποδράσεις.
Στις 9.47 το βράδυ η αρμονική όψη με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 10.16 η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζουν από το απόγευμα, μας φέρνουν σε επαφή με φίλους, οικείους και γνωστούς, ενώ το ανεπτυγμένο μας ένστικτο και η οξεία διαίσθηση, μας πληροφορούν για πολλά περισσότερα από όσα μας αφήνουν να λάβουμε.

Στις 21/6 στις 11.32 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σαν ένα μεταβατικό στάδιο πριν την οριστική κατάληξη.

Σκορπιοί, Ταύροι, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Καρκίνοι ανακινούν υποθέσεις με σκοπό να διαλευκάνουν και να συγκρίνουν τις προθέσεις των άλλων.

Υδροχόοι και Λέοντες κινούνται παρασκηνιακά και επιλέγουν να κρατήσουν κρυφά τα χαρτιά τους έως την κατάλληλη στιγμή.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες αντιλαμβάνονται τα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται και αποφασίζουν να απέχουν δηλώνοντάς το ευθαρσώς και αδιαπραγμάτευτα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved