Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/6

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Πως μας παίζουν!

Παράταση ζωής πήρε η τρικομματική κυβέρνηση, κάνοντας μια ακόμα πρόβα για το προδιαγεγραμμένο διαζύγιο και καθησυχάζοντας για λίγο τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο ότι τάχα το «μοιραίο» απετράπη. Όπως οι Anonymous ξαφνικά χτύπησαν τη σελίδα του Εφετείου Αθηνών έτσι απρόσμενα το θέμα εκλογές θα ξανάρθει στην επιφάνεια. Εδώ να θυμίσουμε ότι στα Σεληνιακά Φαινόμενα Ιουνίου γράφουμε για σοβαρά ζητήματα με hacking υπολογιστών και πράγματι οι ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης μπήκαν στο στόχαστρο των Anonymous, τη γνωστή ομάδα χάκερς με μότο «Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Είμαστε οι Ανώνυμοι. Έπρεπε να μας περιμένετε».


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Άρης/Άδμητος=Ερμής/Ποσειδώνας=Ζευς/Βουλκάνους=Άδης/Ποσάιντον=Δίας

Ημιαπασχόληση ή υποαπασχόληση. Εργασία σε μηχανές, στη βιομηχανική παραγωγή ή που απαιτεί σωματική δύναμη. Μαθητευόμενοι ή περνώντας από εκπαίδευση. Θέματα με μαθήματα και σχολεία. Ζητήματα που σχετίζονται με συντάκτες. Κατανοητές σκέψεις.


Συμβουλή

Η σύνοδος Ηλίου- Δία σε μια περίοδο που το αστρολογικό σκηνικό δονείται από σκληροπυρηνικές όψεις φαντάζει σαν το φωτεινό άστρο που είδαν οι τρείς μάγοι με τα δώρα και τους εχάρησε μεγάλην χαρά. Η ευδιαθεσία είναι ένα από τα γνωρίσματα αυτής της όψης και πολλοί θα είστε αισιόδοξοι μα και τυχεροί σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, μάθηση και επικοινωνία. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος της συνόδου. Αυτή που τα βλέπετε όλα ρόδινα και το μυαλό σας παίρνει αέρα από μεγαλεπήβολα σχέδια και ιδέες μεγαλείου. Όπα! Βάλτε φρένο στην υπερβολή, δεν τη θέλουμε. Κρατήστε όμως την ευφορία και αξιοποιείστε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η υπέρτατη αισιοδοξία είναι να πηγαίνεις να φας σ' ένα εστιατόριο και να βασίζεσαι στο μαργαριτάρι που θα βρεις μέσα σε ένα στρείδι, για να πληρώσεις το λογαριασμό.» Tristan Bernard


Το τραγούδι της ημέρας: Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία – Ημισκούμπρια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved