Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 17/6

Σελήνη στην Παρθένο – Παίρνω αμπάριζα και βγαίνω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 17/6

Η Σελήνη με την είσοδό της στην Παρθένο σήμερα 14/6 στις 7.26 το απόγευμα, μας επιφυλάσσει ένα καυτό διήμερο, ακριβώς όπως το μετεωρολογικό δελτίο που ανακοινώνει τον πρώτο μίνι καύσωνα.

Πολλές, ενδιαφέρουσες και άκρως αντιφατικές οι συναντήσεις της, αρχής γενομένης στις 15/6 στις 5.35 το πρωί με την αρμονική όψη με τον Κρόνο και στις 5.49 με τη δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα.


Ένα Σάββατο που αρχίζει με την απορία του θέλω αλλά κατά πόσο μπορώ και η οποία μας συνοδεύει ως νωρίς το απόγευμα.
Τα όνειρα και οι σκέψεις παλεύουν να εγκαταλείψουν τη φαντασία και να γίνουν πραγματικότητα, ενώ τις ώρες αυτές καλό θα ήταν να μην ενεργήσουμε αν δεν σταθμίσουμε καλά όλους τους παράγοντες. Ακόμα και η επίσκεψή μας σε μια παραλία, μπορεί να μας προξενήσει πρόβλημα, εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις που θα μας κάνουν να περάσουμε όμορφα και όχι να μετανιώσουμε την ώρα και τη στιγμή που πράξαμε οτιδήποτε.


Στις 4.04 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που συμβαίνουν με σπάνια ταύτιση ακριβείας, μας κάνουν ως το βράδυ να αισθανόμαστε πως βρισκόμαστε διαρκώς στο όριο των συναισθημάτων μας.
Είναι δύσκολο να απολαύσουμε τη στιγμή, όταν κάτι μέσα μας είναι έτοιμο να διαμαρτυρηθεί και να εκφράσει το ανικανοποίητο που αισθανόμαστε. Η ανάγκη για οργάνωση, συνέπεια και σαφήνεια, κοντράρεται από τον εκνευρισμό και την αντίδραση.

Αργά το βράδυ όμως διαφαίνεται μια καλή πρόθεση, καθώς στις 16/6 πλέον στις 1.34 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από ώρες πριν, δίνει αγαλλίαση και ένα αίσιο τέλος στην δυσανεξία που νιώθαμε για πολλούς και πολλά.

Στις 8.06 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ερμή ανοίγει το Κυριακάτικο πρωινό μας με έντονη διάθεση επικοινωνίας και συζητήσεων καθώς και με κατανόηση για τις ανάγκες των άλλων.

Στις 8.24 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα κλείνει το βράδυ με τους εαυτούς μας απομονωμένους σε μια γωνιά να παρατηρούν τα δρώμενα, προσπαθώντας να τα αξιολογήσουν όσο μπορούν καλύτερα. Για κάποιους η διάθεση θα είναι πεσμένη και η ενέργεια θα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Στις 17/6 πλέον και 26 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν θα οδηγήσει σε υπερβολές οι οποίες θα μοιάζουν σαν ύστατη προσπάθεια να διαμορφωθεί μια τελεσίδικη ατμόσφαιρα.

Στις 4.19 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, ξεκινώντας τη νέα εβδομάδα με ένα συναισθηματικό έγκαυμα που ψάχνει τρόπους αν καταπραϋνθεί.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι κινούν τα νήματα αυτού του διημέρου, αναλαμβάνοντας το ρόλο του ξεναγού που πρέπει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων.

Δίδυμοι και Τοξότες είναι οι ανικανοποίητοι του διημέρου, προβάλλοντας διαρκώς αντιρρήσεις στις προτάσεις που δέχονται.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, κρατάνε γερά το ορμητήριό τους και παίζουν άψογα την αμπάριζα, καταλήγοντας θριαμβευτές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved