Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/6

Σελήνη στον Λέοντα – Έλκω την τύχη μου απωθώντας την μικροψυχία μου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/6

Κι ενώ η Αφροδίτη απομένει μόνη στον Καρκίνο να δίνει τη συναισθηματική της μάχη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 12/6 στις 7:58 το πρωί, προσπαθώντας να ισορροπήσει τη συναισθηματική μας ταλάντευση.

Η μέρα αρχίζει με αισιόδοξη και σταθερή διάθεση και την έντονη τάση να οργανώσουμε τα πάντα όσο περισσότερο μπορούμε ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Η τάση αυτή γίνεται εντονότερη από το μεσημέρι και μετά που ισχύει η επιρροή του τετραγώνου με τον Κρόνο η οποία κορυφώνεται στις 6.40 το απόγευμα και η οποία θα μας επηρεάζει ως το βράδυ.
Αισθανόμαστε πως αν κάτι δεν πάει καλά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στο κοινωνικό μας περιβάλλον, καλό θα ήταν να διευθετηθεί με ειλικρίνεια και μεγαλοψυχία. Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να δοθούν εξηγήσεις, να αναλάβουμε ευθύνες και υποχρεώσεις και να προετοιμαστούμε για κάθε δυσάρεστο αλλά απαραίτητο ξεκαθάρισμα.

Στις 13/6 πλέον στις 1.45 το πρωί η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, βοηθάει πολύ στη λύση ενός προβλήματος και στην αποκατάσταση των σχέσεων, εφόσον οι πρωτοβουλίες μας είναι γενναίες, τολμηρές και αναγνωρίσιμες. Το ψυχικό σθένος είναι μεγάλο ενώ η αποφασιστική μας δράση ανοίγει νέους ορίζοντες και θέτει καινούργιες βάσεις.
Στις 8.03 το πρωί η μέρα ανοίγει με τη θετική επιρροή με τον Ουρανό, η οποία μας συνοδεύει ως το βράδυ, κάνοντάς μας πολύ καλούς διαπραγματευτές και καινοτόμους εκφραστές. Δεν αποκλείεται πολλοί να βιώσουν μια απρόσμενα θετική εξέλιξη σε ένα θέμα.

Στις 14/6 στις 6.12 το πρωί η μέρα ανοίγει με την αρμονική όψη με τον Ήλιο δίνοντάς μας μεγάλες αντοχές, ευχάριστη διάθεση, επιθυμία έκφρασης και στόμφο στη συμπεριφορά.
Οι επιδιώξεις μας έχουν εύνοια και θετική ενέργεια, γεγονός που ισχυροποιείται από την αρμονική όψη με τον Δία που ακολουθεί στις 2.14 το μεσημέρι.
Ως το απόγευμα θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας, όσοι ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια να φορτσάρουν περισσότερο, ενώ ας μην αγνοήσουμε καμία πρόταση που υπόσχεται κέρδος.
Πρόκειται για ένα διάστημα διασκέδασης, προσφοράς, επέκτασης και αφθονίας, με πολύ καλές προδιαγραφές.
Στις 7.26 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο ψάχνοντας για τη λογική σε έναν συναισθηματικό παραλογισμό.

Λέοντες και Υδροχόοι αισθάνονται καλύτερα από όλους την αναγκαιότητα της δράσης, έχοντας επίγνωση των δυνατοτήτων τους και σεβόμενοι εκείνες των άλλων.

Ταύροι και Σκορπιοί επιφυλάσσονται, δηλώνοντας τις προθέσεις τους και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες απελευθερώνουν πολλή θετική ενέργεια και ζωντάνια, γίνονται πολύ δημιουργικοί, ενώ αποφασίζουν να ακολουθήσουν πιστά την ολοφάνερη εύνοια που τους περιστοιχίζει.

Αιγόκεροι, Ιχθύες, Παρθένοι και Καρκίνοι, αναρωτιούνται αν θα μπορούσαν να αγνοήσουν κάτι ή κάποιους που τους προτρέπουν να το κάνουν, υποσχόμενοι πολλά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved