H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/6 έως 9/6

Σελήνη στους Διδύμους – Νέα Σελήνη με τάσεις ψυχολογικού καύσωνα

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/6 έως 9/6

Το διήμερο που ακολουθεί έχει δώσει το στίγμα του μέρες πριν, προετοιμάζοντάς μας ψυχολογικά για τα σημαντικά βήματα που ενδέχεται να κάνουμε, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 7/6 στις 6.33 το πρωί, για να ολοκληρώσει άλλη μια νέα της φάση.
Η επικοινωνία και η ανάληψη πρωτοβουλιών έχουν τον κύριο λόγο, συνοδεύοντας ενίοτε αιχμηρά λόγια και κινήσεις, που αποδυναμώνονται μόλις καταλαγιάσει η ένταση.
Στις 4.45 το απόγευμα η σύνοδος με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 5.21 το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζουν από το μεσημέρι ως το βράδυ, δημιουργούν εκνευρισμό και την αίσθηση πως υπάρχει κάτι που παραμένει ανέκφραστο και ανείπωτο, παρά τις μαραθώνιες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στις οποίες πιθανότατα θα εμπλακούν πολλοί.
Οι ώρες αυτές είναι ακατάλληλες για λήψη αποφάσεων, διότι η αποτυχία συνεννόησης και η θολή κατανόηση που κυριαρχούν, δεν συμβάλουν σε κανένα ξεκαθάρισμα. Παρόλα αυτά, επειδή η υπερδιέγερση θα είναι έντονη, καλό θα ήταν να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μας κάνει να μην σκεφτόμαστε και να μην εκλογικεύουμε καταστάσεις.

Στις 8/6 στις 6.34 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με εξωστρεφή διάθεση, κάνοντάς μας νοητικά δραστήριους και υπερκινητικούς.
Οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει σχέση με γραπτό ή προφορικό λόγο, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, πληροφορίες και έγγραφα, μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Στις 6.56 το απόγευμα η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί την κορύφωση της Νέας φάσης της Σελήνης, η οποία επιδρά όλη την ημέρα σαν κινητήρια δύναμη για οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα. Αυτή η Νέα Σελήνη μας προτρέπει να επικοινωνήσουμε τους στόχους και τις προσδοκίες μας με σκοπό να βάλουμε τις βάσεις για την μετέπειτα υλοποίησή τους.

Στις 9/6 στις 11.28 το πρωί η σύνοδος με τον Δία ανοίγει την ημέρα με την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά αρκεί να το θέλουμε, προχωρώντας σε κινήσεις εντυπωσιασμού των άλλων αλλά και του εαυτού μας.
Στις 7.16 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για να κάνει τα πολλά λόγια μια μεγάλη αγκαλιά.

Δίδυμοι, Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι, είναι οι ευνοημένοι του διήμερου, εκείνοι που μπορούν να εκφραστούν καλύτερα και να κατανοήσουν ακόμα περισσότερο.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, πάσχουν από έλλειψη στόχων και υιοθετούν μια αλλόκοτη συμπεριφορά.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, καλό θα ήταν να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους γιατί το αυθεντικό μπορεί να είναι γνήσιο, αλλά βαράει εκεί που δεν το περιμένεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved