Σπιτική συνταγή για γρανίτα (με αφορμή την Αφροδίτη στον Καρκίνο...)

Πλανητικές απόψεις: Η νοστιμιά της γλυκιάς Αφροδίτης στον Καρκίνο στην ζωή μας, με μια σπιτική συνταγή για γρανίτα για τους μικρούς (και όχι μόνο) φίλους μας!

Σπιτική συνταγή για γρανίτα (με αφορμή την  Αφροδίτη στον Καρκίνο...)

Σήμερα σας έχω σπιτική συνταγή που είναι πολύ απλή, για να γίνετε ο σεφ σε ένα πολύ μικρό και ιδιαίτερο πελάτη! Το μωρό σας!

Το σύμπαν μας φέρνει αντιμέτωπους με γαστριμαργικές εμπειρίες φτιαγμένες από τα χεράκια μας, καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο έθεσε τον τόνο για σπιτικά φαγητά και επιδόρπια. Εμείς, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε από μια ποικιλία τροφίμων που αντιστοιχούν στο ζώδιο του Καρκίνου, όπως η χυμώδης ντομάτα, το ζουμερό αχλάδι, η κολοκύθα, ο ανανάς, το ακτινίδιο, το πεπόνι, τα λευκά ψάρια, τα λαχανικά με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό όπως το λάχανο και το γάλα.

Έχοντας αυτά κατά νου, μια υγιεινή γρανίτα (ή γλειφιτζούρι) αποτελεί μια πολύ καλή ιδέα για να δροσίσουμε το μωρό σε μια ζέστη ημέρα. Είναι επίσης ένας νόστιμος τρόπος για να μουδιάσουμε τις πληγές των ούλων, όταν το μικρό μας είναι σε ανάπτυξη της οδοντοφυΐας!
Εάν σκεπτόμαστε ότι το μωρό μας είναι πολύ μικρό για να χειριστεί μια γρανίτα, τότε μπορούμε πολύ απλά να δοκιμάσουμε να το κρατήσουμε εμείς ή να το λιώσουμε σε ένα μπολ και να το σερβίρουμε με ένα κουτάλι.

Η παρακάτω συνταγή είναι χωρίς ζάχαρη και έχει σχεδιαστεί για τους μικρούς μας φίλους από τουλάχιστον 6 μηνών, που έχουν ήδη εισαχθεί με ασφάλεια σε όλα τα συστατικά της.
Αυτή η συνταγή επίσης μπορεί να είναι σχεδιασμένη για μωρά, αλλά η κρεμώδης γεύση της, την καθιστά ιδανικό επιδόρπιο για απόλαυση απ' όλη την οικογένεια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

mesaaaaa2

Συνταγή
1 μεγάλη, ώριμη μπανάνα, κομμένη σε φέτες
1 ώριμο ακτινίδιο, ξεφλουδισμένο και κομμένο
1 φλιτζάνι φυσικό γιαούρτι
σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικό)

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το ακτινίδιο, την μπανάνα και το γιαούρτι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
Περιχύνουμε με σιρόπι σφενδάμου, αν το μείγμα είναι λίγο πολύ ξινό (αν η χρησιμοποιούμενη μπανάνα είναι αρκετά ώριμη και γλυκιά, αυτό πιθανότατα δεν θα είναι απαραίτητο).
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ, έως ότου η υφή του γίνει απαλή.
Βγάζουμε από την κατάψυξη, χτυπάμε καλά και το ρίχνουμε στα ειδικά popsicle καλούπια ώστε να παγώσει.

Κάτι μου λέει ότι κάποιος θα μπορούσε να με συναγωνίζεται ως προς την προσοχή σας τώρα! Εάν ναι, παρακαλώ να με θυμηθείτε και να έρθετε πίσω, όταν έχετε πέντε λεπτά για τον εαυτό σας...

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved