H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/6 έως 7/6

Σελήνη στον Ταύρο – Η αράχνη της υπομονής υφαίνει τις ελπίδες

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/6 έως 7/6

Λίγο πριν τη νέα της φάση η Σελήνη περνάει από το ζώδιο του Ταύρου σήμερα 4/6 στις 6.54 το απόγευμα, διατηρώντας αναλλοίωτη τη θετική επιρροή των τελευταίων ημερών, στην κατάψυξη των προσδοκιών μας.
Το διήμερο που ακολουθεί είναι άκρως συναισθηματικό και ανεπηρέαστο από την πεζή καθημερινότητα.
Στις 11.04 το βράδυ η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα ερωτικό και αγαπησιάρικο βράδυ, στο οποίο θέλουμε να διασκεδάσουμε ή να βιώσουμε όμορφες στιγμές. Ευκαιρία να δείξουμε στους συντρόφους μας τα αισθήματά μας, ενώ αν είμαστε μόνοι να επιδιώξουμε μια επαφή, ή να προσπαθήσουμε να αναθερμάνουμε μια σχέση. Η όψη αυτή με τους πλανήτες σε αυτές στα συγκεκριμένα ζώδια, απερίφραστα πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι γι αυτό ένα γαστρονομικό πυροτέχνημα θα συναρπάσει.

Στις 5/6 στις 5.26 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 6.01 η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, ανοίγουν την ημέρα με το στομάχι μας βαρύ από την προηγούμενη νύχτα, από τη άποψη πως αισθανόμαστε πως ο ρομαντισμός και ο ρεαλισμός δεν δένουν σε μια συνταγή δημιουργώντας παρενέργειες.
Στις 9.31 όμως η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει ως αργά το μεσημέρι, έρχεται για να αποκαταστήσει τις ψυχολογικές καούρες, με συζητήσεις που στοχεύουν στη συναισθηματική μας ασφάλεια, δίνοντας επιβεβαιώσεις και φέροντας καθησυχαστικές ειδήσεις. Η αίσθηση που έχουμε πως μπορούμε να διαμορφώσουμε μια ισχυρή γνώμη για τις καταστάσεις, μας ξεμπλοκάρει από πολλές αμφιβολίες.
Στις 4.24 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο ατ συναισθήματά μας, τα οποία παθιάζονται προς κάθε κατεύθυνση. Το ζητούμενο είναι να κυριολεκτούμε ανεξάρτητα από το μέγεθος των συναισθημάτων μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αφοσίωσή μας. Το βράδυ θα μπορούσε να είναι πολύ κατατοπιστικό για πολλούς από εμάς εφόσον η υπομονή και η ηρεμία πρωτοστατούν.

Στις 6/6 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας χαλαρούς και δίνοντάς μας την ευκαιρία να ασχοληθούμε σε αισθηματικά ζητήματα και χειρωνακτικές εργασίες.
Στις 7/6 στις 6.33 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για να ξεκινήσει τη Νέα της φάση απαλλαγμένη αυτή τη φορά από εμπόδια, επισημάνσεις και εκφοβιστικές προειδοποιήσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, απολαμβάνουν ένα όμορφο διήμερο στο οποίο μοιράζονται σκέψεις και επιθυμίες, αντλώντας πολύτιμες διαβεβαιώσεις.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν τις αναστολές τους με όσους πιστεύουν πως αξίζει τον κόπο, για να αισθανθούν αυτοί καλά και όλοι καλύτερα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες διαισθάνονται πως κάτι καινούργιο τους περιμένει στη γωνία και προετοιμάζονται κατάλληλα για να το συναντήσουν και να το αγκαλιάσουν.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved