Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 14 έως 16/4

Περισσότερο λεμόνι, σε μία ήδη ξινή γεύση
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 14 έως 16/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

 

 

Η Σελήνη στην Παρθένο

Η μυστήρια γυναίκα, βιώνοντας το προηγούμενο διήμερο τη χαρά σαν ανακοίνωση κλήρωσης σε εξωτικό ταξίδι, έπειτα από ξέφρενη δραστηριότητα και υπερδιέγερση, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου σήμερα 14/4 στις 9:41 το πρωί.

Χωρίς καμία διάθεση να αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις, παρά μόνο να διατηρήσει την ανεμελιά και τη ζωντάνια, σκοπό έχει να μας ξεκουράσει για την επικείμενη αναδιοργάνωση.

 

Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 10:07 χρωματίζει τη σκέψη με ιδεαλιστικές προσθήκες στις οποίες εισχωρεί και η φαντασία, κάνοντας έναν ονειρικό περίπατο, που διαρκεί έως το απόγευμα.

Χαλαροί και συναισθηματικοί, γινόμαστε τα πιόνια σε μια παρτίδα σκάκι στην οποία παίζουμε μεθοδικά με τον εαυτό μας.

 

Στις 21:57 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το απόγευμα εξάπτει τη συναισθηματική μας διάθεση με έναν περίεργο τρόπο, που η αναλυτική του πρόθεση μπορεί να φέρει ένα ξεκαθάρισμα σαν το τελικό αποτέλεσμα της αριθμομηχανής, σε μια πληθώρα αριθμών.

 

Η επόμενη ημέρα 15/4 θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις, η λογική θα υπερισχύει σε κάθε μας δραστηριότητα και η τάση να αναζητάμε την λεπτομέρεια, ίσως κουράσει τους άλλους, έχοντας αντίκτυπο και σε εμάς.

Το βραδάκι, η αντίθεση με τον Αφροδίτη, που κορυφώνεται στις 23:48 θα μας δώσει μια κακομαθημένη συμπεριφορά, η οποία πηγάζει από κάτι που δεν ολοκληρώνεται όπως εμείς θέλουμε.

Είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα και διαπληκτισμοί με φιλικά μας πρόσωπα, τα οποία αδυνατούν να καταλάβουν την εμμονή μας, σε κάτι που δεν επιζητά την προσοχή μας.

 

Το πρωί της 16/4 στις 9:59, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού προσθέτοντας ακόμα περισσότερο λεμόνι, σε μία ήδη ξινή γεύση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved