H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/6 έως 4/6

Σελήνη στον Κριό – Λαμβάνοντας δύναμη από τη δύναμή μας

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/6 έως 4/6

Ένα πολύ ζωντανό και εξωστρεφές διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 2/6 στις 9.34 το πρωί, επαναφέροντάς μας στη μνήμη, τι σημαίνει, τόλμη, παραδοχή, ευθύτητα, θάρρος και πρωτοβουλία.

Στις 12.07 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη που μόλις έχει κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, ξεκινάει κα κλείνει την ημέρα μας με διάθεση να καταπιαστούμε με πολλά θέματα που μας απασχολούν, διοχετεύοντας την ενέργειά μας σε αυτά με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Η ανάγκη μας να εφεύρουμε τρόπους για να εκφραστούμε και να η ικανότητα διεκπεραίωσης κάποιων πρακτικών θεμάτων αποτελούν εχέγγυα της επιτυχίας.

Η ημέρα αυτή προσφέρεται για δράση, κίνηση, επιδέξιες κινήσεις, μέσα από μια επιχειρηματολογία που εκπλήσσει και γίνεται κατανοητή από τους άλλους. Το μυστικό είναι να αποφύγουμε τη βιασύνη, τον παρορμητισμό και την ανυπομονησία.


Στις 3/6 στις 6.11 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 7.58 η σύνοδος με τον Ουρανό, αποτελούν το βαρύ πυροβολικό της ημέρας.

Η επιρροή αυτών των έντονων και παθιασμένων όψεων με τη Σελήνη στη συγκεκριμένη θέση, εξάπτουν γενικότερα αλλά ειδικότερα σε πολλούς από εμάς, αντιδραστικά συναισθήματα και ακραίες συμπεριφορές. Η τάση μας να ανατρέψουμε τις καταστάσεις παίρνει τη μορφή επανάστασης, αλλά θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για τα αιτήματά μας και όχι να διαδηλώνουμε επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.


Η παρεμβολή της αρμονικής όψης με τον Ήλιο στις 9.47 το πρωί, δεν καταλαγιάζει το εσωτερικό μας ξεσήκωμα, μπορεί όμως να το εξισορροπήσει και εμείς να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε διαλλακτικά, ακόμα και αν φλόγα μέσα μας κατακαίει τους σκοπούς μας.

Ως το μεσημέρι καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε με οτιδήποτε χρειάζεται αντιπαράθεση και να μην επιδιώξουμε να βρούμε το δίκιο μας σε οποιονδήποτε τομέα ή κατάσταση.

Δραστηριότητες όπως κολύμπι, γυμναστήριο, περπάτημα και οποιαδήποτε χειρωνακτική εργασία και μάλιστα δύσκολη, θα ήταν ευεργετικές αυτές τις ώρες.

Η υπερένταση καταλαγιάζει όσο προχωρά η μέρα, ενώ το βράδυ μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ευχάριστο και αποκαλυπτικό.


Στις 4/6 στις 9.09 το πρωί η μέρα ανοίγει με την ευνοϊκή όψη με τον Δία, η οποία ως το απόγευμα μας προτρέπει να δοκιμάσουμε την τύχη μας, μέσα από μια άκρως αισιόδοξη διάθεση.


Στις 6.54 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για να συσφίξει τις σχέσεις και να αγαλλιάσει τα συναισθήματα.


Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι είναι οι ευνοημένοι του διήμερου αυτού, που χωρίς παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις, μπορούν να απολαύσουν μια απρόσμενη χαρά.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι πρέπει να δείξουν εγκράτεια στις 3/6, συνυπολογίζοντας τα πάντα σε κάθε τους κίνηση, αλλά πιο πολύ τον αντίκτυπο που θα έχουν σε κάποιους.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι ας σπεύσουν να τακτοποιήσουν διαδικαστικά θέματα και υποχρεώσεις που θα τους απαλλάξουν από το βάρος των εκκρεμοτήτων.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved