Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/6

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλό μήνα!
Σάββατο σήμερα και ο χαμός με τον αντιρατσιστικό νόμο συνεχίζεται, δημιουργώντας απορίες όπως, αν την κυρία Ρεπούση την πιάνει ο νέος νόμος ή στην περίπτωση της θα ισχύει ότι και στον αντικαπνιστικό για πολλούς, δηλαδή «Άσε, δεν πειράζει». Γιατί πειράζει και πειράζει πολύ!

Προχωράμε στο σημερινό κουίζ. Η Μαρία είναι ένα κορίτσι που λατρεύει την μουσική και την κίνηση και δίνει Πανελλαδικές εξετάσεις. Αυτή την περίοδο ο διευλάνων Κρόνος κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο της, ενεργοποιώντας το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου που έχει στο ωροσκόπιο της.

Τι θα μπορούσε να συμβεί;
Α) Επιβράβευση των κόπων της
Β) Σωματική κόπωση
Γ) Απομόνωση - Απογοήτευση


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος= Δίας/Άδμητος=Άρης/Κιούπιντο=ΒόρειοςΔεσμός/ΚρόνοςΥποθετικός

Ανάγκες που καλύπτονται από χρήματα που δίνονται ή είναι αποταμιευμένα. Τάση για ενεργή δράση μέσα στην οικογένεια. Παρευρισκόμενοι σε γάμο ή άλλο κοινωνικό γεγονός. Εμπλοκή σε δικαστικές περιπέτειες.


Συμβουλή

Με τρεις πλανήτες συν την παρουσία της Σελήνης στο υδάτινο στοιχείο η μέρα είναι ιδανική για να ευχαριστηθείτε τα οφέλη του νερού. Τώρα, θέλετε να γραφτείτε κολυμβητήριο, να κάνετε aqua spa, να αγοράσετε μια πλαστική πισίνα για να κάνετε τις βουτιές σας, να πάτε βόλτα στη θάλασσα, να παίξετε μπουγέλο με το λάστιχο, τα χαλιά, τα κατοικίδια και τις γλάστρες σας; ό, τι θέλετε κάντε. Ίσως πάλι συναντήσετε κάποιους φίλους από τα παλιά ή επικοινωνήσετε με πρόσωπα που έχετε να τα πείτε καιρό. Σε κάθε περίπτωση, φύγετε για λίγο από τη στεριά και τα προβλήματα της και κολυμπήστε στη χαρά, τον έρωτα, την ψυχαγωγία και την ηρεμία.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο άνθρωπος πρέπει να είναι σε κάθε στιγμή έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο της ζωής, γιατί τίποτα σ' αυτή δεν είναι σταθερό.» Μένανδρος

Το τραγούδι της ημέρας: Δημήτρης Μητροπάνος- Θάλασσες

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved