H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/5 έως 2/6

Σελήνη στους Ιχθύες – Σαν βόλτα στo φεγγάρι

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/5 έως 2/6


Μετά από ένα διήμερο που γέμισε τις ψυχολογικές μπαταρίες πολλών από εμάς δίνοντας ενδείξεις αισιοδοξίας και ελπίδας, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 31/5 στις 3.30 το πρωί, με άκρως ρομαντικές και προτρεπτικές τάσεις.
Στις 12.54 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το πρωί και λίγο αργότερα στις 1.53 το τρίγωνο με τον Κρόνο, δημιουργούν έως νωρίς το απόγευμα την αίσθηση πως βρισκόμαστε παγιδευμένοι μεταξύ λογικής και ευαισθησίας και ότι και να κάνουμε δεν θα μπορέσει να υπερισχύσει κανένα από τα δύο. Η απόδραση κοντά στη θάλασσα θα είναι ευεργετική, καθώς και οποιαδήποτε δραστηριότητα που μας αφήνει περιθώρια να συλλογιστούμε βαθιά.
Η σκέψη εναλλάσσει μορφές με τη φαντασία και οι κινήσεις μας προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στη σοβαρή μας στάση απέναντι σε ανθρώπους και γεγονότα, αλλά και την απέραντη αγάπη που αναδύεται απέναντί τους.
Στις 9.58 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 10.57 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας υπενθυμίζουν τη συναισθηματική σύγκρουση που αισθανόμαστε και δεν βρίσκει εύκολα διέξοδο.
Η μέρα είναι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά και το βράδυ αυτό για πολλούς θα είναι ιδιαίτερα έντονο.

Ο Ιούνιος και η πρώτη του μέρα 1/6 αρχίζει με τη Σελήνη να μη συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της έως 11.19 το βράδυ που κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Δία. Από το απόγευμα και μετά, αισθανόμαστε πως πρέπει να κάνουμε κάτι υπερβολικό, κάτι που να μας ξεπερνά και να υπερνικά όλα εκείνα που δεν μπορούμε να χειριστούμε.
Το βράδυ αυτό είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε μέσω της μουσικής, μιας καλλιτεχνικής δημιουργίας, ή μιας πολύ δυνατής σκέψης και επιθυμίας που θα στείλουμε νοερά στους άλλους.

Στις 2/6 στις 7.30 το πρωί, το τετράγωνο με την Αφροδίτη μας ξυπνά με μια λάγνα διάθεση και την επιθυμία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με τον πιο γλυκό και καλόκαρδο τρόπο.
Το ήρεμο και δεκτικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε, έρχεται να αναταράξει η είσοδος της Σελήνης στον Κριό στις 9.33 το πρωί, προστάζοντας για γρήγορες αποφάσεις και ειλικρινείς αντιμετωπίσεις.

Ιχθύες, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Καρκίνοι βρίσκονται σε ιδιαίτερη ψυχολογική φόρτιση, αισθανόμενοι ένα κενό που πρέπει να γεμίσουν για να μην πέσουν μέσα του.

Δίδυμοι και Τοξότες λειτουργούν τόσο αντιφατικά και ανορθόδοξα, που εκθέτονται άσκοπα και χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι απολαμβάνουν τον απόηχο μιας επιτυχίας, αραγμένοι στις αιώρες την κεκτημένων τους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved