Πλανητικές απόψεις: Οι σχέσεις μας με Ερμή και Αφροδίτη στον Καρκίνο

Το γλυκό λιώσιμο των καρδιών μας

Πλανητικές απόψεις: Οι σχέσεις μας με Ερμή και Αφροδίτη στον Καρκίνο

O πλανήτης Ερμής, αφήνει το σπίτι των Διδύμων και κινείται στον υγρό, συναισθηματικό Καρκίνο, από σήμερα 31 Μαΐου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Αύγουστου. Μια θέση που μας κάνει συναισθηματικούς, νοσταλγικούς και επικεντρωμένους στα αισθήματά μας.

Κατά την παραμονή του Ερμή στους ανεμοδαρμένους Διδύμους, φλερτάραμε και το πιο σημαντικό στις σχέσεις μας ήταν η ανταλλαγή διαλόγου και ενδιαφέροντων σκέψεων. Τώρα που ο Ερμής είναι στον Καρκίνο, η ομιλία μας θα προέρχεται από την καρδιά, την σύνδεση και θα προσφέρουμε γλυκιά κατανόηση. Επειδή ο Καρκίνος είναι ένα διαισθητικό ζώδιο, θα είμαστε όλοι λίγο πολύ, πιο ψυχικοί ή συντονισμένοι μεταξύ μας. Το μειονέκτημα; Θα απορροφούμε, επίσης, τα συναισθήματα και τις διαθέσεις του συντρόφου μας. Έτσι, πρέπει να θυμόμαστε να «κρατάμε απόσταση» από τους ανθρώπους, αντί να προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά τους ή να τα κάνουμε δικά μας.

Λίγες μέρες μετά, στις 2 Ιουνίου, την παρέα στο ζώδιο του Καρκίνου, έρχεται να συμπληρώσει η γλυκιά Αφροδίτη, χρωματίζοντας τις συναισθηματικές μας σχέσεις με την φροντίδα και την ευαισθησία.

MESA

Θα θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή, οικεία ατμόσφαιρα, όπου όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα αισθάνονται ευπρόσδεκτα. Η επιθυμία μας να μείνουμε στο σπίτι το βράδυ, να χωθούμε στην αγκαλιά του συντρόφου μας και να απολαύσουμε τον προσωπικό χρόνο μας με αγκαλίτσες και χαδάκια, τρώγοντας σπιτικά επιδόρπια, θα αυξηθεί.

Η καρδιά μας θα «μαλακώσει», κάνοντάς μας να είμαστε προσεκτικοί στην αγάπη και να μην σπεύδουμε σε γρήγορα ειδύλλια. Η ευαισθησία θα είναι η δύναμή μας στις σχέσεις μας, ενώ θα είμαστε συντονισμένοι σε αυτό που είναι σιωπηλό, που μπορεί όμως να επηρεάζεται από τις ψυχικές αναταραχές των άλλων. Ακόμη κι αν προχωρήσουμε σε σχέσεις, θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο για να τους γνωρίσουμε και να αναπτύξουμε μια αίσθηση εμπιστοσύνης. Είναι εύκολο αυτήν την περίοδο, αν υπάρχει έστω και παραμικρό ίχνος απόρριψης, να μας κάνει να υποχωρήσουμε στο καβούκι μας. Το σωστό πρόσωπο, θα είναι πάνω απ' όλα αυτό, που θα μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς. Κάποιος ο οποίος δεν θα μας πλησιάσει πάρα πολύ άμεσα.

Θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αυτούς που βάζουν την αγάπη και φροντίδα σε κάτι, όπως η προετοιμασία σε ένα δείπνο με κεριά. Χρειαζόμαστε ένα υψηλό επίπεδο της ειλικρίνειας και εμφάνιση- στην ώρα τους- σημάτων ευπάθειας σε εμάς, ότι είναι εντάξει να αφεθούμε γιατί θεωρούνται άξιοι της δέσμευσης.
Sweet times are in the air!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved