Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Αναστήλωση ΠΑΣΟΚ; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Το ΠΑΣΟΚ έχει χαθεί από τον ορίζοντα της πολιτικής σκηνής και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει έναν τίτλο προέδρου χωρίς αντίκρισμα. Κι ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει χαθεί από το χάρτη η είδηση ότι ο Κρίτων Αρσένης έφυγε από το ΠΑΣΟΚ αποτελεί... είδηση. Δεν πάμε για κανένα μπάνιο λέω εγώ να δροσιστούμε σήμερα που είναι και η Σελήνη στους Ιχθύες αντί να συζητάμε για τον Κρίτων που νομίζει ότι τα θαλάσσια κήτη της πολιτικής είναι σαν τα ψαράκια με τα οποία ασχολείται και θα του χαριστούν. Τι να πούμε για τα είκοσι χιλιάρικα μισθό το μήνα που του «εξασφάλισε» ο ΓΑΠ και τώρα αφήνει το ΠΑΣΟΚ αλλά όχι τα λεφτά; Εξασφάλισε αυτά που ήθελε για αυτούς που είχε εντολές και την έκανε για άλλη παραλία. Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ποσειδώνας= Δίας/ΒόρειοςΔεσμός=Ερμής/Ποσάιντον=Ήλιος/Άρης=Πλούτωνας/Απόλλων

Ψυχρότητα σε μια φίλα ή το τέλος αυτής. Ανίσχυρος ή εξαπατημένος σύζυγος. Αποδοχή νέων ιδεών. Παθητικότητα. Πρόσωπα με μεταφυσικές κλίσεις. Κούραση και εξασθένιση. Η απώλεια εργασίας. Άτομα που παριστάνουν πως δουλεύουν. Αργή αρχή μιας διάλυσης.


Συμβουλή

Τα μαγικά του κάνει σήμερα ο Ποσειδώνας γι' αυτό μην ανησυχήσετε, αν αισθανθείτε ότι δεν θυμάστε τίποτα και πάθατε αλτσχάιμερ. Είναι η σκέψη του Σαββατοκύριακου που σβήνει από το μυαλό σας τις έννοιες και τα προβλήματα και νοερά σας ταξιδεύει σε κάποια παραλία με τα μαγιό και τα μπανιερά σας. Η φαρμακευτική αγωγή που συστήνεται σε όλους ανεξαιρέτως, σήμερα, από τον θεραπευτή Ποσειδώνα είναι «χαλάρωση νου και σώματος». Ααα, κι όταν γυρίσετε σπίτι μη πέσετε με τα ρούχα πάνω στο κρεβάτι και σηκωθείτε έπειτα κι είστε σαν να πατάτε σταφύλια. Κάντε πρώτα ένα χαλαρωτικό μπανάκι, να σας ξεκουράσει. Καλό Σαββατοκύριακο!


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σε είκοσι χρόνια από τώρα θα είσαι πιο απογοητευμένος για τα πράγματα που δεν έκανες παρά για τα πράγματα που έκανες. Γι' αυτό, λύσε τους κάβους. Σαλπάρισε μακριά από το σίγουρο λιμάνι. Εξερεύνησε, ονειρέψου, ανακάλυψε.» Μαρκ Τουαίην

Το τραγούδι της ημέρας: Ο βυθός σου – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved