Πλανητικές απόψεις: Η καθημερινότητά μας με τη ματιά των Διδύμων

Πράγματα της καθημερινής μας ζωής που είναι συνυφασμένα με το ζώδιο των Διδύμων

Πλανητικές απόψεις: Η καθημερινότητά μας με τη ματιά των Διδύμων

Ένας πυρετώδης ρυθμός κίνησης, επικοινωνίας και πληροφοριών γεμίζει τις ήμερες μας με την τόσο νεανική ανάλαφρη ενέργεια των Διδύμων γύρω μας. Σήμερα, θα δούμε μερικά πράγματα στην καθημερινότητα μας που είναι συνυφασμένα με το ζώδιο των Διδύμων και τονίζονται αυτό το διάστημα.

Στο σπίτι...

Υπό την επιρροή των Διδύμων είναι τα πράγματα όπως τα βιβλία, το ποδήλατο, οι χαρτοφύλακες, οι βιβλιοστάτες, ο διάδρομος, το γραμματοκιβώτιο και το αυτοκίνητό μας.
Ας πάρουμε παράδειγμα τον διάδρομο που συχνά παραβλέπεται, αλλά είναι πραγματικά ένα πολύ σημαντικό μέρος του σπιτιού. Είναι η «εθνική οδός» που μας μεταφέρει σε διάφορους προορισμούς μέσα στο σπίτι μας. Διαφορετικοί κόσμοι είναι πίσω από κάθε πόρτα που μπαίνουμε από το διάδρομο και συχνά είναι τόσο μοναδικοί και διαφοροποιημένοι, όπως τα ζώδια.
Οι ειδικοί λένε ότι εδώ μπορούμε να αποτυπώσουμε την προσωπικότητά μας ή να αντανακλάσουμε την ιστορία του σπιτιού με εικόνες. Είναι από τον πιο χρησιμοποιημένο χώρο του σπιτιού, όπου οι άνθρωποι διέρχονται μέσα από αυτό κάθε ώρα της ημέρας, αλλά κανείς δεν περνά πολύ χρόνο εδώ! Πιο Δίδυμος οπτική, πεθαίνεις!

...Στην επικοινωνία

Επίσης φροντίζουμε για συνδέσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή ακόμα και μέσα από πιο ντεμοντέ τρόπους γράφοντας π.χ. ένα γράμμα. Έχουμε παρατηρήσει αλήθεια πως δίνουμε προσοχή στο μήνυμα που λαμβάνουμε, αν έχει μια χειρόγραφη διεύθυνση πάνω του; Ο λόγος είναι γιατί ξεχωρίζει. Παλιά αυτό ήταν κανόνας, αλλά τώρα είναι λίγο πιο σύντομες οι διαδικασίες. Τώρα είναι η τυπική προεκτυπωμένη διεύθυνση σε ένα παράθυρο-φάκελο, μια ετικέτα αλληλογραφίας ή ένα email που μας αναγγέλλει κάτι όπως π.χ. μια πληρωμή. Αλλά σε αυτό τον μήνα και με έναν Ερμή στον Καρκίνο από αύριο, 31 Μαΐου, η προσωπική υπογραφή στις επικοινωνίες θα κεντρίζει την περιέργεια.

kalligrafia

Ένα ζήτημα που διαπραγματευόμαστε κάτω από την επιρροή των Διδύμων είναι και η καλλιγραφία. Η καλλιγραφία είναι πραγματικά μια χαμένη τέχνη και το όνομά μας, μας φαίνεται πιο αποτελεσματικό να το γράφουμε σαν μια συντομογραφία πια. Αλλά να, αυτή η υπογραφή μας μερικές φορές, φαίνεται σαν να έχει γραφτεί από άλλον. Τι θα λέγαμε αν αρχίζαμε να έχει μια πιο προσωπική πινελιά;

...Και στον κήπο

Δεν υπάρχουν πολλές πεταλούδες στην αυλή μας τώρα, αλλά το περασμένο καλοκαίρι είχαμε περισσότερες από τον συνηθισμένο αριθμό. Αλλά αυτό το καλοκαίρι είναι λίγες. Κρατάμε μια ματιά έξω για αυτές. Συμβολίζουν τη χαρά και δεν πιστεύω ότι έχουμε δει ποτέ μία, που δεν έχει βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved