H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/5 έως 31/5

Σελήνη στον Υδροχόο - Για άλλους τα ντόρτια και οι διπλές και για άλλους οι εξάρες

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/5 έως 31/5


Όπως λέει και ο τίτλος, μπορεί για κάποιους κάποιες φορές, η καθημερινότητα να είναι αρκετά καλή ή αρκετά άτυχη, αλλά για κάποιους άλλους είναι ιδανική.
Αρκεί να φέρνουν τις εξάρες τους την κατάλληλη στιγμή και όχι όταν δεν τις χρειάζονται.

Η Σελήνη λοιπόν περνώντας στον Υδροχόο σήμερα 29/5 και 49' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, έρχεται ως επί το πλείστον σε ευνοϊκά συναπαντήματα, χαρίζοντας στους περισσότερους ένα θαυμάσιο διήμερο.
Η μέρα αρχίζει με την επιρροή του τετραγώνου με τον Κρόνο στις 10.47 το πρωί, η οποία δημιουργεί δυσαρέσκεια και την αίσθηση πως δεν θα τα καταφέρουμε στις προσπάθειές μας, ή κάποιες μικροατυχίες μπορεί να μας απογοητεύσουν.
Προς το μεσημέρι όμως, η διάθεσή μας αλλάζει καθώς στις 2.28 το τρίγωνο με τον Ήλιο, μας οδηγεί ως το απόγευμα σε έναν οργασμό αισιόδοξων σκέψεων, θετικής σκέψης και ενέργειας. Βρίσκουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, εκφραζόμαστε, κινητοποιούμαστε κυρίως σε θεωρητικές βάσεις, ενώ επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε ομαδικές δραστηριότητες. Μια φιλική παρέα με μια καλή συζήτηση θα ήταν ιδανική ως το απόγευμα.
Στις 8.00 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ουρανό, μας ξεσηκώνει στην κυριολεξία ως το μας κάνει να τολμήσουμε για κάτι, να δημιουργήσουμε μια ανατροπή και γενικότερα να προβάλλουμε με θάρρος και τόλμη τις απόψεις μας γύρω από ένα θέμα που μας απασχολεί. Το βράδυ πετώντας κάποιοι την αυτοσχέδια και αφήνοντας άλλους να ψάχνουν την προκήρυξη.

Στις 30/5 η μέρα αρχίζει με όμορφη και δημιουργική διάθεση, η τύχη μεριμνά για πολλούς, η θετική αντιμετώπιση φέρνει ευεξία και το πρωί ωα αργά το μεσημέρι, προσφέρονται για κάθε δύσκολη επιδίωξη.
Στις 5.00 το απόγευμα η κορύφωση του τριγώνου με τον Δία και λίγο αργότερα στις 8.21 το βράδυ το τρίγωνο με την Αφροδίτη, μας προσφέρονται με ηδυπάθεια και εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ώρες για να ερωτοτροπήσουμε, να συμφιλιωθούμε, να διασκεδάσουμε, να επιβεβαιωθούμε, να δικαιωθούμε, να ξεφαντώσουμε, να ξοδέψουμε χρήματα για αγορές, να παίξουμε τυχερά παιχνίδια και γενικότερα να απολαύσουμε οπωσδήποτε κάτι. Η μέρα συγκαταλέγεται στις πιο ευνοϊκές μέσα στο χρόνο.

Στις 31/5 στις 2.36 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, φέρνει πολυπόθητες ευχάριστες ειδήσεις στα αυτιά, ή καθοριστικές συζητήσεις που με το πυροτέχνημά τους φωτίζεται κάθε σκοτεινή και ανήλιαγη γωνιά των αμφιβολιών μας.
Το τετράγωνο με τον Άρη που καραδοκεί και κορυφώνεται παράλληλα στις 2.56 το πρωί, αποτελεί μια μπανανόφλουδα που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε διατηρώντας την ψυχραιμία μας σε ότι ακούσουμε και μας φανεί παράλογο και άδικο.
Στις 3.30 η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για να εμπνεύσει τις εμπειρίες που αποκομίσαμε.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, είναι αυτοί που φέρνουν τις εξάρες στο τάβλι των επιδιώξεών τους, τη σωστή ώρα και στιγμή. Ευνοείστε πολύ, γι αυτό τολμήστε.

Λέοντες και Υδροχόοι ευνοούνται μεν, αλλά θέλοντας και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, κινδυνεύουν να μείνουν με το καλάμι της αλαζονείας τους.

Ταύροι και Σκορπιοί έχουν τόσους δισταγμούς και επιφυλάξεις, που βλέπουν το τρένο να φεύγει χωρίς τελικά να επιβιβαστούν.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Παρθένοι, δεν φταίνε οι άλλοι αν δεν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα συμβιβασμού. Το θέλω αλλά δεν μπορώ έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί άλλοθι.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved