H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/5

Σελήνη στον Αιγόκερω – Αποδίδω εκείνα που στέρησα χωρίς αναστολές

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 29/5


Με θολωμένο ακόμα το μυαλό από την έκλειψη που προηγήθηκε και προσπαθώντας να ιεραρχήσουμε γεγονότα και συναισθήματα, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 27/5 στις 00.29 μετά τα μεσάνυχτα.

Και ενώ νιώθουμε σαν ναρκωμένοι μετά από γενική αναισθησία, ο Ποσειδώνας πανταχού παρών, ανοίγει την ημέρα και την εβδομάδα με την αρμονική του πλέον όψη με τη Σελήνη, η οποία από τη μία μας δίνει να καταλάβουμε πως η αγάπη πρέπει και μπορεί να υπερνικά τα πάντα.
Αυτή η συνειδητοποίηση γλιτώνει από την πλάνη, λόγω του ότι στις 10.18 το εξάγωνο με τον Κρόνο μας δίνει τον απαραίτητο ρεαλισμό χωρίς να μας βυθίζει στη δίνη της λαγνείας και των ατέλειωτων αναμνήσεων.
Από το πρωί λοιπόν ως το μεσημέρι, μπορεί να παραπατάμε και να ακροβατούμε μεταξύ λογικής και ευαισθησίας, αλλά η μέρα φέρνει ένα άρωμα συνειδητοποίησης που δεν εμπεριέχει λάθη και αμφιβολίες. Εν τω μεταξύ καλό θα ήταν να αναβάλλουμε οποιεσδήποτε διαδικασίες που απαιτούν συγκέντρωση και περίσκεψη.
Στις 6.11 το απόγευμα η σύνοδος με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 6.50 το τετράγωνο με τον Ουρανό, κλείνουν την ημέρα με την αίσθηση πως ότι και να κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας, η εσωτερική μας σύγκρουση γίνεται μεταδοτική και τα εμπόδια πολλαπλασιάζονται. Εκείνο που πρωταγωνιστεί από το απόγευμα ως το βράδυ, είναι η γνώμη των ενόρκων σε μια πολύ δύσκολη δικαστική απόφαση.

Στις 28/5 η μέρα αρχίζει με την τάση να διευθετήσουμε πολλές εκκρεμότητες, να κλείσουμε λογαριασμούς πάσης φύσεως και γενικότερα να ξεβολευτούμε από την θεωρητική στάση απέναντι στις καταστάσεις.
Από το απόγευμα και μετά η αρμονική όψη με τον Άρη που κορυφώνεται στις 9.40 το βράδυ, υποκινεί πολλούς να προβούν σε ξεκαθαρίσματα και πράξεις, που θα λυτρώσουν από ένα ψυχολογικό βάρος. Το καθήκον μπαίνει από όλα και η ηθική πλευρά μας διογκώνεται.

Στις 29/5 πλέον 49' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για να συναντήσει την παλιοπαρέα του ξεφαντώματος, ανατρέποντας την κακοκεφιά.

Αιγόκεροι, Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, αισθάνονται πως κάτι χρωστάνε αλλά δεν ξέρουν πώς να το ξεπληρώσουν. Η συμβουλή είναι να το κάνουν με το χέρι στην καρδιά και όχι στις τσέπες.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι βρίσκονται σε στάση αναμονής ενός γεγονότος, που θα δικαιώσει την ταλαιπωρημένη τους υπόσταση.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved