Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, μια μέρα πριν την Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, άνοιξε το ηλεκτρονικό σύστημα του TAXIS NET του Υπουργείου Οικονομικών, για την υποδοχή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2012 όμως μόνο για... μισή ώρα. Όλοι ανεξαιρέτως από φέτος θα πρέπει να υποβάλλουν τις φορολογικές δηλώσεις ηλεκτρονικά, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί τον ειδικό κλειδάριθμό, διαφορετικά θα «φάνε πόρτα». Πολλοί πολίτες αδυνατούν να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή ή να πληρώσουν λογιστή για να τους υποβάλλει τη φορολογική δήλωση. Η στάση της κυβέρνησης προς τη δυσχέρεια των πολιτών; Αδιαφορία!


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Μεσουράνημα=Σεληνη/Κιούπιντο=Ζευς/Απόλλων=Κρόνος/ΚρόνοςΥποθετικός=Ωροσκόπος/Βουλκάνους=Σεληνη/Ερμής

Ψυχή τε και σώματι. Γάμοι. Όμορφες δραστηριότητες. Η χαρά του ελεύθερου χρόνου. Πρόσωπα με πρακτική εμπειρία. Αργία ή θέματα που σχετίζονται με αυτή. Άτομα με ισχύ ή ανώτεροι. Ζητήματα που σχετίζονται με τον εγκέφαλο. Νέα συνεργάτιδα ή καινούργια σύζυγος.


Συμβουλή

Τα κύρια αστρολογικά γεγονότα των ημερών είναι τόσο η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη του Σαββάτου όσο και η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης - Δία, κάτω από την επιρροή των οποίων εξακολουθείτε να βρίσκεστε, με την μεν πρώτη να επιχειρεί να σας «ρίξει» στη δίχτυα της απάτης και τη δεύτερη να τριπλασιάζει τη δυναμική της όποιας χαράς. Τραμπάλα λοιπόν ανάμεσα στην θλίψη και τη χαρά με εσάς να αποφασίζετε που θα γείρετε περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, μην υποτιμάτε την αξία του λάθους κι αυτό γιατί η σωστή κρίση είναι προϊόν εμπειρίας και η εμπειρία είναι προϊόν λανθασμένης κρίσης.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μπορεί να αποκτήσει κανείς τα πάντα με τη μοναξιά, εκτός από χαρακτήρα.» Stendhal

Το τραγούδι της ημέρας: Να μ' αγαπάς τώρα – Γιάννης Κατέβας

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved