Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Οι πλανήτες στους Διδύμους διχάζουν τις απόψεις σε πολλά ζητήματα. Τα ταξίδια του πρωθυπουργού και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα ανοιχτά ζητήματα με τους γείτονες Τούρκους και τα σχέδιά τους καθώς και μια σειρά θεμάτων που λόγω του ότι επιπλέον βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Ποσειδώνα δημιουργούν υποψίες.

Την εβδομάδα που ακολουθεί η αλλαγή ζωδίου των Άρη και Ερμή στους Διδύμους και Καρκίνο αντίστοιχα έχουν κεντρική θέση.
Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να προμηνύει απώλειες από κακή διαχείριση και πιθανόν κάποια απάτη μέσω εταιρειών ή κυβερνήσεων. Η σύνοδος Ερμή – Δία δείχνει επιστολές συγχαρητηρίων που όμως δεν θα έχουν κανένα αντίκρισμα γιατί κάποιοι θα φανούν λίγοι των περιστάσεων.
Την Τρίτη ο Άρης βρίσκεται στην 27η μοίρα και θα μας απασχολήσουν γεγονότα και ειδήσεις που σχετίζονται με άτομα νεαρής ηλικίας. Προμηνύονται φασαρίες, επιθέσεις και προθέσεις κάποιων να κάνουν χρήση των μυστικών τους όπλων. Είναι πιθανή η εξάρθρωση σπείρας εγκληματιών όπως και ειδήσεις από κάποια επιστημονική κοινότητα.
Την Τετάρτη υπάρχει ένα θετικό κλίμα με ειδήσεις και εξελίξεις που δημιουργούν ξαφνικό ενθουσιασμό και πολύ πιθανόν στο επίκεντρο να βρίσκονται κάποιες συζητήσεις και διεξαγωγές συνομιλιών. Πολλές απόψεις για αλλαγές και μετασχηματισμούς. Προβλέπονται μεταβολές που αφορούν τις γυναίκες και πιθανόν να απασχολήσουν άτομα ή ζητήματα που σχετίζονται με αφροδίσια νοσήματα.
Την Πέμπτη συνδικαλιστικά ζητήματα είναι πολύ πιθανόν να απασχολήσουν όπως και φιλικές σχέσεις με άλλες χώρες. Ίσως το μεγαλύτερο μέρος του κοινοβουλίου να υποστηρίξει ένα νόμο ή ρύθμιση.
Η Παρασκευή είναι μια μέρα με δύσκολες ειδήσεις για οικονομικά και τραπεζικά που ίσως σοκάρουν.

Σε προσωπικό επίπεδο έχετε υπόψη σας ότι κάποια γεγονότα παίρνουν αναβολή για επανεξέτασή τους το Σεπτέμβριο.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Άρης/Ζευς=Ουρανός/Ζευς=Σελήνη/Ερμής=Σεληνη/Κρόνος=Βουλκάνους/Μηδενική Κριού

Στρατιωτικά θέματα. Ζητήματα που σχετίζονται με νοσοκομεία. Άτομα που «κουρδίζουν» τα νεύρα των άλλων. Η αγάπη ενός νέου κοριτσιού. Μοναξιά στο γάμο. Ανύπανδρη μητέρα. Αυτόνομος συνεργάτης. Επιθυμίες που καταπνίγονται. Ισχυρή έλξη και μαγνητισμός.


Συμβουλή

Συγχορδία Ερμή, Αφροδίτης και Δία στους Διδύμους πραγματοποιείται σήμερα και το γεγονός και μόνο ότι δεν συμβαίνει συχνά, το καθιστά αστρολογικά ξεχωριστό. Μπορεί η χθεσινή απατηλή Σεληνιακή Έκλειψη να μην του αφήνει περιθώρια να αποδώσει στο μάξιμουμ, ωστόσο αναμφίβολα μέσα στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, μπορεί να υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα, ικανά να κάνουν το χειλάκι σας να σκάσει. Η αέρινη και πολυδιάστατη φύση των Διδύμων δείχνει ότι πρόκειται για γεγονότα που πιθανόν συνδέονται με ταξίδια, μάθηση, νοητικά ενδιαφέροντα, νεαρά πρόσωπα ή ένα συνδυασμό αυτών. Γάμοι, βαπτίσεις, πρόβες νυφικού, γαμήλια ταξίδια όπως και καλλιτεχνικά γεγονότα θα έχουν την τιμητική τους. Η συμμετοχή της Αφροδίτη επιπλέον ευνοεί να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας και να έχετε τύχη στον έρωτα. Το μόνο αγκάθι αποτελεί ότι φίλος σας δεν θα είναι η ζυγαριά!


Το απόφθεγμα της ημέρας: Αυτός που δεν έχει γελοιοποιηθεί ποτέ στον έρωτα, δεν θα γίνει ποτέ σοφός στον έρωτα.» Theodor Reik

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Γ


Το τραγούδι της ημέρας: Άσπρα θα φορέσω – Γιάννης Καλατζής

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved