H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/5

Σελήνη στον Τοξότη – Πανσέληνος και έκλειψη τροφοδοτούν τις χωματερές της καρδιάς

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/5


Με το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη σήμερα 25/5 στις 00.49 τα μεσάνυχτα, βιώνουμε άλλη μία έκλειψη, η οποία παραμορφώνει τους καθρέφτες της καρδιάς και μας βάζει μέσα σε μια πλάνη, θολώνοντας την πραγματικότητα.
Στις 7.26 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο, σηματοδοτεί το αποκορύφωμά της, ενώ μέρες πριν έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε πως το παιχνίδι είναι καλά στημένο, το παρασκήνιο έχει θεριεύσει και άλλοι μπαίνουν στη δίνη της εξαπάτησης, ενώ άλλοι έχουν την έμπνευση και τη διαίσθηση να απομακρυνθούν όσο πιο πολύ μπορούν.
Αυτά τα στοιχεία τα προβάλλει η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που συνοδεύει την έκλειψη και κορυφώνεται στις 9.19 το πρωί.
Αυτός ο συνδυασμός είναι καταλυτικός και δημιουργεί μεγάλη απογοήτευση, αλλά και τεράστιες συνειδητοποιήσεις. Η ενέργεια του Ποσειδώνα σε αυτήν την έκλειψη είναι ικανή να αποξηράνει τα λουλούδια μέσα μας, μετατρέποντάς τα σε σκουπίδια που είναι προορισμένα να πεταχτούν μαζί όλες τις αναμνήσεις.
Η διάθεση είναι τόσο ευμετάβλητη που κανείς δεν μπορεί να ισορροπήσει σε μια συγκεκριμένη ψυχολογική κατάσταση, η αίσθηση της ανασφάλειας, της υποψίας, του φόβου και του μαχαιρώματος πίσω από την πλάτη κυριαρχούν, ενώ τίποτα δεν είναι όπως το βλέπουμε.
Ως το απόγευμα οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές και η αίσθηση απογοητευτική. Παράλληλα όμως υπάρχει και η έμπνευση, ο σκοπός, το όραμα και πάνω από όλα η ιδεαλιστική και φιλοσοφική προσέγγιση, που ωθούν πολλούς να αποδράσουν από τους υπονόμους.
Στις 7.00 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ουρανό αρχίζει να ανεβάζει την αδρεναλίνη, κάνοντάς μας να αντιστεκόμαστε σιγά σιγά στην εξόντωση που είχαμε υποβληθεί.
Το Σαββατόβραδο θα μοιάζει με ψυχόδραμα που προσπαθεί να επωφεληθεί από την επαφή με τους άλλους.

Στις 26/5 στις 9.17 το πρωί η αντίθεση με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 10.46 η αντίθεση με τον Ερμή προδιαθέτουν για μια ευχάριστη Κυριακή, με τη διάθεση να παλεύει να αφήσει πίσω τα παράλογα και τα παρανοϊκά που έχουν συμβεί και ακουστεί.
Οι παραλίες περιμένουν να μας υποδεχτούν, ένα ταξίδι θα ήταν πολύ ευεργετικό, ενώ οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. Συμβουλές, πληροφορίες και ειδήσεις κατακλύζουν την ημέρα.
Στις 1.23 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία διογκώνει την υπερβολή δημιουργώντας μας ως το βράδυ την ανάγκη να ανιχνεύσουμε τις καταστάσεις με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να πάρουμε τις απαντήσεις που ζητάμε.

Στις 27/5 και 29' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για να δικάσει πολλούς και πολλά.

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες και Δίδυμοι, είστε αυτοί που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις σαν κακόγουστες φαιδρότητες των άλλων, τραβάτε μαλλιά και σκίζετε ρούχα. Μην δίνετε σημασία σε όσα δεν αναγνωρίζετε και δεν σας αφορούν. Μακριά από αντιπαραθέσεις.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί καταγράφετε γεγονότα και συμπεριφορές, μαζεύοντας υλικό για μια ωραιότατη έμπνευση, την οποία θα χρησιμοποιήσετε αργότερα προς όφελός σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αποφύγετε να γίνετε θύματα των απωθημένων σας, ειδικά αν αφήνετε άλλους να τα υποκινούν. Μην αποκοιμηθείτε σε αυτή την Πανσέληνο αλλά και μην αντιδράτε με λάθος τρόπους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved