Αστρολογική Εφημερία, από 12 έως 15 Απριλίου

Ο Δίας πάντα προτιμά τις «κοπάνες» και τις ξαπλώστρες
Αστρολογική Εφημερία, από 12 έως 15 Απριλίου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

20100627_John_Rizopoulos02JPEG

Τα δύσκολα πέρασαν -τουλάχιστον για την ώρα- και ο κόσμος κινείται σε ρυθμούς ...Δία. Η σύνοδος του Mister Big με τον Ερμή που εξακολουθεί να επηρεάζει την καθημερινότητα μας, ουσιαστικά παίζει χωρίς αντίπαλο, αφού οι υπόλοιποι πλανήτες ...ξεκουράζονται, μαζί με τους σκύλους της φωτογραφίας!

 

Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για χαλάρωση και απομάκρυνση από τις σκοτούρες,, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις η υπόθεση θα θυμίζει την ...αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι!

Ο Δίας δεν υπολείπεται ούτε σε επιπολαιότητες ούτε σε υπερβολές αλλά αυτή είναι μια προειδοποίηση περισσότερο για όσες και όσους έχουν την τάση να παίρνουν τη ζωή πολύ σοβαρά.

Όπως επεσήμανα και στην προηγούμενη «Εφημερία» η αίσθηση καθήκοντος και ο «σφικτός» προγραμματισμός δεν συνάδουν με το Δία που πάντα θα προτιμά τις βόλτες τις «κοπάνες» και τις ξαπλώστρες από το «μίζερο» εργασιακό περιβάλλον και τις λίστες υποχρεώσεων.

«Κάντο με τον εύκολο τρόπο», αυτό είναι το μήνυμα και χαράς ευαγγέλια για όσες και όσους συντονιστούν με τις κοσμικές οδηγίες.

Η περίοδος συστήνεται και για αγορές κάθε είδους με μόνο «αστερίσκο» την τάση για αχρείαστες σπατάλες. Άλλο οι χάρες και τα κεράσματα κι άλλο οι καταναλωτικές συμπεριφορές τύπου ...Ωνάση!

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) μπορούν να εξαργυρώσουν άμεσα την κοσμική επιταγή της χαράς, διατηρώντας παράλληλα το δικαίωμα να κάνουν μια εντυπωσιακή ή πολλά υποσχόμενη αρχή. Από κοντά και το ....ακτύπητο δίδυμο Τοξοτών και Διδύμων που ποτέ δεν χάνουν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν ότι πάνω απ’ όλα η ζωή είναι ένα παιχνίδι.

Και τα υπόλοιπα ζώδια όμως είναι πολύ κοντά στο να κερδίσουν το κάτι τις τους ή τουλάχιστον να βιώσουν μια πρόσκαιρη αλλά «τριζάτη» ευτυχία. Τελικά ο μπάρμπα-Δίας έχει για όλους...

 

14_apr

 

Την Τετάρτη ο Ήλιος κάνει μια σύνοδο με την rookie της αστρολογικής οικογένειας, την Έριδα, παρέχοντας τη δυνατότητα και στους ...σκεπτόμενους να κάνουν το «κομμάτι» τους. Άκρως «επιστημονικό» το ύφος και το στυλ της Mis Tommelize (Τοσοδούλας), θυμίζει πολλά από Παρθένο κι εμείς μπορεί να καταναλώσουμε χρόνο και όρεξη στην ταξινόμηση και τη διευθέτηση ιδεών αντικειμένων και καταστάσεων.

 

Την Πέμπτη, ο αστρικός Ερμής κάνει μια σύνοδο με την τροπική Αφροδίτη στους Ιχθείς, δίνοντας έτσι συνέχεια στην ...ωραία ατμόσφαιρα. Φινετσάτη και καλλιτεχνική όψη, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους μας να εξασκήσουμε το λεπτό μας γούστο και να αφεθούμε στη μαγεία μιας άκακης ονειροπόλησης. Αραλίκι κι ...άγιος ο Θεός! Η καλή παρέα και οι «χαριτωμενιές» είναι ένα επιπλέον bonus που θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε για ακόμη μια φορά Μνημόνια και ...μνημόσυνα. Μόνο το «θάψιμο» επιτρέπεται κι αυτό όμως στην light εκδοχή του.

 

Φυσικά το ευχάριστο διάλειμμα αυτού του τριημέρου, που σε αρκετές περιπτώσεις θα θυμίζει λούνα παρκ, όπως όλα τα ωραία, κάποια στιγμή θα εκπνεύσει. Ήδη ο Άρης και ο Κρόνος ακονίζουν τα μαχαίρια τους για την -μέχρι τελικής πτώσεως- σύγκρουση τους στους μακρινούς αιθέρες, την προσεχή Δευτέρα. Μαζί και ο Ουρανός που ...βιάζεται να μας δείξει την ανατρεπτική πραμάτεια του στον Κριό. Από αυτήν την άποψη τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν αλλά όπως έχω ξαναγράψει οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας.

Αποφεύγοντας, άσκοπες συγκρούσεις και «μαγκιές» ή συνολικότερα αναζητώντας το μέτρο και μια συμβιβαστική φόρμουλα σε κάθε «δρομολογημένη» σύγκρουση, μπορούμε να βγάλουμε τη γλώσσα στους ουρανούς, αφήνοντας τους να φλέγονται μόνοι τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved