H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 25/5

Σελήνη στον Σκορπιό – Το δόλωμα της αυταπάρνησης, το θολώνει πάντα μια σουπιά.

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 25/5


Λίγο πριν η Σελήνη βρεθεί σε άλλη μια φάση έκλειψης στην Πανσέληνο του μήνα που ακολουθεί, περνάει από τον Σκορπιό σήμερα 22/5 στις 11.56 τα μεσάνυχτα, σαν φάντασμα της όπερας που εξαπολύει την επικοινωνιακή του δεινότητα, με τα αχαλίνωτα πάθη του.
Το διήμερο αυτό θα νιώθουμε διχασμένοι και κυρίως θα αισθανόμαστε βάρος από τα γεγονότα, μην παίρνοντας τίποτα αψήφιστα.

Οι αισιόδοξες προτροπές της πλανητικής εξωστρεφούς παρέας από το ζώδιο των Διδύμων, δεν φτάνουν για να καλύψουν τις ανησυχίες, τους φόβους και την αγωνία που αισθανόμαστε εσωτερικά, ή τουλάχιστον η μεσολάβησή τους είναι παροδική και πρόσκαιρη.

Στις 23/5 στις 8.44 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 10.33 η σύνοδος με τον Κρόνο, ανοίγουν την ημέρα με την επιθυμία να εντάξουμε στη ζωή μας ένα ιδανικό, ένα όραμα, ένα σκοπό. Το άκουσμα του τραγουδιού του Σαββόπουλου για τη σκυφτή μας ζωή, γίνεται ακόμα πιο σημαντικό, ενώ η έμπνευση και η διαίσθηση οργιάζουν. Ιδανικό διάστημα για να δημιουργήσουμε οτιδήποτε εμπνευστούμε, να κάνουμε μια καλή πράξη, να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο, ή να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε ένα ίδρυμα.
Στις 6.25 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, συνεχίζει να διογκώνει το ρίγος μέσα μας δυναμώνοντας τα συναισθήματά μας και βγάζοντάς έξω από την προσωπική μας σφαίρα. Είναι ευεργετικό να αναλογιστούμε πως πρέπει να ξεφύγουμε από τα δικά μας στενά και κοντόφθαλμα όρια, χωρίς να πέσουμε στην παγίδα της ενοχής και της αυτοκαταστροφής. Το βράδυ προσφέρεται για ψυχανάλυση, ασκήσεις αναπνοής, χαλαρωτικές και πλήρως εσωτερικές διαιδικασίες.

Στις 24/5 στις 4.55 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει όλη την ημέρα, μας δραστηριοποιεί και μας αναγκάζει να σπαταλήσουμε πολλή ενέργεια.
Ο εκνευρισμός που αισθανόμαστε προκαλεί σύγχυση απέναντι σε εκείνο που οφείλουμε να κάνουμε και σε εκείνο που μας απομακρύνει από αυτό.
Η μέρα προβλέπεται έντονη, οι ρυθμοί θα είναι εξαντλητικοί και κάποιοι θα αισθάνονται πως δεν μπορούν να ξεφύγουν από το πεπρωμένο. Οι σκέψεις για εκδίκηση και ανταπόδοση ταλαιπωρούν τη γαλήνη, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Στις 25/5 στις 00.49 μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σε ρόλο ρυθμιστή των πιο ανομολόγητων επιθυμιών μας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, κάνουν σπουδαίες συνειδητοποιήσεις, αρκεί να επιδείξουν και το σθένος να κρατηθούν στην ταράτσα των περιστάσεων και να μην βυθιστούν στα σκοτεινά υπόγεια.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες είναι πιο ανάλαφροι και δημιουργικοί, χωρίς να επωμίζονται τα βάρη των εξελίξεων και έχοντας τους δικούς τρόπους μέτρησης.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved