Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για την Πανσέληνο Μαΐου και την μερική έκλειψη Σελήνης

Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί το τι φέρνει η Πανσέληνος του Μαΐου και η έκλειψη της Σελήνης, που πραγματοποιείται στις 25/5, στον άξονα Τοξότη - Διδύμων.

Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για την Πανσέληνο Μαΐου και την μερική έκλειψη Σελήνης

Πανσέληνος - Μερική έκλειψη Σελήνης: 25 Μαϊου 2013, 07:15 π.μ.

Πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Στο φαινόμενο αυτό συμμετέχουν ο Ποσειδώνας με δυσαρμονική όψη, ο Ουρανός με αρμονική και ο Κρόνος και ο Πλούτωνας με όψεις δωδεκάγωνου.

Αφορά τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και η επίδραση της είναι περιπετειώδης και αιφνιδιαστική. Είναι πιθανό να γίνουν απροσδόκητες αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής αυτών των ζωδίων, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις κυρίως σε επαγγελματικές συνεργασίες και αισθηματικές σχέσεις, ενώ ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι η υπομονή και η διαλλακτική διάθεση σε διαφωνίες ή σε διαφορές που θα προκύψουν.

Σε γενικότερες γραμμές πρόκειται για ένα διάστημα με κοινωνικά περιστατικά και με απώλεια καλλιτεχνικών προσωπικοτήτων. Δεν θα λείψουν βίαιες ενέργειες και αύξηση ατυχημάτων όπως και θνησιμότητας. Είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε την αναζωπύρωση κάποιων εστιών πολέμου.

Στην δική μας χώρα υπάρχουν αντιδράσεις για θέματα εσωτερικής διοίκησης και εξωτερικής πολιτικής. Ωστόσο φαίνεται να επικυρώνονται νέες αποφάσεις σχετικές με την παιδεία, την υγεία και την δικαιοσύνη. Κρίσεις θα σημειωθούν στους κόλπους της κυβέρνησης.

astrologoi-astrology-300x100

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2013

Εκείνο που πρέπει να προσέξει κανείς κατά την διάρκεια των εκλείψεων, είναι να μην εκτεθεί σε κινδύνους και να μην προβεί σε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Τις περιόδους των εκλείψεων με χρονική διάρκεια 7 μέρες πριν και 7 μέρες μετά, αποφεύγουμε να ξεκινήσουμε οτιδήποτε καινούργιο, ή να προκαλέσουμε τους αντίπαλους μας, ή να αγνοήσουμε ειλημμένες υποχρεώσεις. Τα ζώδια που πλήττονται περισσότερο από τις φετινές εκλείψεις είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, ο Κριός του τελευταίου δεκαημέρου και ο Τοξότης με τον Δίδυμο του πρώτου δεκαημέρου κυρίως.

Τι φέρνει η συγκεκριμένη έκλειψη στα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη της σελήνης θα επηρεάσει τις σχέσεις σας κυρίως τις κοινωνικές και εκείνες από τις οποίες εξαρτάται η πρόοδος και το συμφέρον σας. Παράλληλα θα βραχυκυκλώσει και τις αισθηματικές ή θα βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα που κυοφορηθήκαν τελευταία. Η αντιμετώπιση τους πρέπει να είναι ψυχραιμία και λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη της σελήνης του Μαΐου ευαισθητοποιεί την άμυνα και την υγεία σας και σας υποχρεώνει να ξοδέψετε χρήματα ή να ανταποκριθείτε σε έκτακτες ανάγκες. Αποφύγετε παράτολμες κινήσεις και κάθε είδους αντίδραση που θα είχε συνέπειες εις βάρος σας. Μην παρασυρθείτε από τρίτους με αποτέλεσμα να χάσετε λεφτά και προσέξτε την εκδοχή της κλοπής ή της εκμετάλλευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη της σελήνης αναστατώνει την αισθηματική σας ζωή και δυσκολεύει την καθημερινότητα των συνεργασιών σας. Η συμπεριφορά των άλλων γίνεται πιο επιθετική ή πιεστική. Τα γεγονότα θα διατηρήσουν ένα μεταβλητό κλίμα και εσείς θα πρέπει να είστε σε καθημερινή επιστράτευση. Η συμπεριφορά και η αντίληψη θα παίξουν σωτήριο ρόλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εξελίξεις θα είναι λιγάκι δυσάρεστες και επεισοδιακές κατά την διάρκεια της έκλειψης σελήνης. Θέματα οικονομικά και συνεργασιών θα βγουν στην επιφάνεια. Αποφύγετε νομικές περιπλοκές όπως και νομικές διευθετήσεις. Προσέξτε επίσης την οικογενειακή σας ηρεμία και συμπαρασταθείτε ενδεχομένως σε προβλήματα δικών σας ανθρώπων.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη της 25 Μαΐου διαταράσσει σχέσεις αισθηματικές, κοινωνικές και φιλικές. Κάποιος δικός σας άνθρωπος θα έχει ένα πρόβλημα στο οποίο θα πρέπει να συμπαρασταθείτε, μια διαμάχη μπορεί να πάρει μεγάλη έκταση, ανατροπές και αλλαγές στην εργασία είναι πολύ πιθανές και θα έχουν ένα δυσάρεστο ύφος. Μην βιάζεστε όμως να τρομοκρατηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη της σελήνης που συμπίπτει με πανσέληνο φέρνει ένα κύμα δυσάρεστων γεγονότων στον οικογενειακό χώρο και για αρκετούς από εσάς ανατρέπει κάποιες ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα. Θα κριθεί πολύ από την συμπεριφορά σας το πώς θα το διευθετήσετε το όποιο πρόβλημα προκύψει. Μάθετε να μην ταράζεστε στις εκπλήξεις ακόμα και όταν είναι δυσάρεστες.

ΖΥΓΟΣ

Η δεύτερη έκλειψη του Μαΐου σας εκθέτει σε ταλαιπωρίες επικοινωνίας και μετακίνησης, σας ανάβει το κόκκινο φως του κινδύνου σε συζητήσεις δύσκολες και σας συνιστά να προβείτε αυτή την περίοδο σε συνθηκολογήσεις και όχι σε παρορμητικές αντιδράσεις. Αποφύγετε αγοραπωλησίες, μην δίνετε υποσχέσεις και μην στηρίζεστε σε αντίστοιχες άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη της σελήνης επηρεάζει την ψυχολογική σας κατάσταση, εξαιτίας δυσάρεστων γεγονότων που θα προκύψουν και θα ανατρέψουν το πρόγραμμα και τα σχέδια σας. Η επίδρασή της είναι περιστασιακή και εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να κρατηθείτε ψύχραιμοι, να μην φοβηθείτε και να βρείτε τρόπους να λύσετε το όποιο πρόβλημα προκύψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη της σελήνης στο ζώδιό σας κατά την διάρκεια της πανσελήνου φέρνει νέες αναστατώσεις στο περιβάλλον που κινείστε και δυσκολεύει τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας με τους άλλους. Παράλληλα όμως αποκαλύπτει πραγματικότητες που δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν και τις οποίες πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Προβείτε σε συναισθηματικές αναθεωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη της σελήνης τονίζει την ταλαιπωρία της καθημερινότητας και τις αντιξοότητες στην διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Δυσχεραίνει τις σχέσεις με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Μην συνεχίζετε τον πόλεμο μαζί τους. Δεν σας συμφέρει ούτε η αντίδραση ούτε η αντεκδίκηση. Αφήστε για λίγο αργότερα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη της σελήνης στις 25 Μαΐου φέρνει ένα γεγονός που θα αναστατώσει πολλούς στην οικογενειακή ζωή και άλλους στην αισθηματική. Ένα πρόβλημα ξεκινά από την συμπεριφορά ενός ανθρώπου που δεν μπορείτε να ελέγχετε. Και επειδή αυτό δεν λύνεται δεν έχετε από το να απομακρυνθείτε από τον άνθρωπο αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη της σελήνης στο τέλος Μαΐου πυροδοτεί μια νέα έκρηξη στον άξονα επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Τις μέρες αυτές κινηθείτε διαλλακτικά και αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα που όχι μόνο υπάρχουν αλλά έχουν μεγεθυνθεί. Παράλληλα μην κάνετε κάτι εάν δεν είναι αναγκαίο και μην μετακινείστε κάπου που μπορεί να ταλαιπωρηθείτε.

*******************************

Δείτε τις πολιτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη σε video, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το Astrology.gr:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε τις πολιτικές του προβλέψεις για την Ελλάδα και τον κόσμο:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για το 2013

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved