Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/5

Καλημέρα και καλή Κυριακή

Σήμερα θα δούμε την προεπισκόπηση της εβδομάδος, προσδεθείτε και ξεκινάμε.

Η Δευτέρα έχει λόγια συγκρατημένα αλλά πράξεις κατευθυνόμενες από μίσος, απελπισία και οργή. Ο Άρης από την 22α μοίρα του Ταύρου ίσως βγάλει αποτρόπαιες πράξεις και προσπάθειες που θα στοχεύουν σε καταδυνάστευση και χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Η Τρίτη έχει παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά η Σελήνη από το Ζυγό μπορεί να βγάλει κι αρκετά έντονες εντάσεις μέχρι το βράδυ. Λόγω του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα αυτές θα φέρουν οξείες κόντρες και αντιπαραθέσεις σε πολιτικό επίπεδο ενώ διαφαίνεται πως οι αντιδράσεις αυτές είναι απόρροια ενός πολύ μεγάλου κι συσσωρευμένου θυμού.

Η Τετάρτη δεν αποκλείεται να σημαδευτεί από γεγονότα που θα φέρουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, δείχνοντας ότι είναι ανακόλουθη ή ότι λέει ψέματα. Αν κάτι χρειάζεται να προσέχει είναι ότι η ισχυροποίηση άλλων χωρών ίσως δημιουργήσει προβλήματα προς τα σύνορα.

Την Πέμπτη η Σελήνη στο Σκορπιό δείχνει ότι κάποια πράγματα γίνονται με υπόγειους τρόπους ενώ θα αποδειχθεί ότι η αλήθεια κάποιων είναι βουτηγμένη μέσα στο ψέμα.

Την Παρασκευή οι εξαγγελίες θα τρομάξουν ενώ η κυβέρνηση ίσως δεχθεί κίνηση ματ.

Τέλος όλη η εβδομάδα έχει αυξημένους κινδύνους για αποδράσεις όσο και πράξεις βίας, τρομοκρατίας και αντεκδίκησης.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=ΜηδενικήΚριου/Αφροδίτη=Βουλκάνους/ΜηδενικήΚριού=Ζευς/Αδμητος=Ποσειδώνας/ΚρόνοςΥποθετικός=Σελήνη/Άδης=Σελήνη/ΒόρειοςΔεσμός=Δίας

Αξεσουάρ ομορφιάς και περιποίησης σώματος. Διακόσμηση. Χρυσαφικά. Ζητήματα με πρόσωπα εξουσίας. Νέες συνθήκες και περιστάσεις. Διπλωματικές δολοπλοκίες. Ημέρες με κίνδυνο να την πατήσετε. Η φτώχεια προκαλεί ανησυχία.

Συμβουλή

Η όψη Ερμή – Ποσειδώνα δεν έχει προλάβει να «μπαγιατέψει» ακόμα για αυτό μακριά από πάσης φύσεως «μπανανόφλουδες». Ωστόσο επειδή κι οι τρικλοποδιές είναι στη ζωή, δεν έχει τόση σημασία αν θα πέσετε όσο το να σηκωθείτε και να πείτε «πάει κι αυτό». Από την άλλη, αν και Κυριακή υπάρχει μια τάση για ενασχόληση με πρακτικά ζητήματα (τακτοποίηση, προετοιμασίες και τεχνικές εργασίες) και επιπλέον τη φροντίδα του σώματος (πχ να καθαρίσετε τα μαύρα στίγματα, να βγάλετε τα φρύδια σας κτλ). Αξίζει ωστόσο να αφιερώσετε κι λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε καλύτεροι.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν δίνεις όλο σου τον εαυτό, παίρνεις πίσω περισσότερα από όσα δίνεις.» Antoin de Saint-Exupéry

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Γ ) Ποσειδώνα, για το αισθητικό αποτέλεσμα. Άρη, για το χειρουργείο και την ανάρρωση. Σελήνη, για τη μέρα του χειρουργείου.

Το τραγούδι της ημέρας: Ο τρόπος – The Olympians

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved