H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/5

Σελήνη στην Παρθένο – Όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/5


Κι ενώ οι ψυχολογικοί συναγερμοί αδειάζουν σιγά σιγά από μπαταρία, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 18/5 στις 12.33 το μεσημέρι, βάζοντας στο μικροσκόπιο τις επικοινωνιακές μας πρωτοβουλίες, λόγω και της παρουσίας του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους.
Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 22.35 το βράδυ που επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα, δημιουργεί την ανάγκη απόδρασης από ευθύνες και υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί, ενώ το βράδυ αυξάνει την έμπνευση και τη ρομαντική και νοσταλγική διάθεση.

Στις 19/5 στις 1.03 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δεν βοηθά τις συζητήσεις και το διάλογο, για αυτό θα ήταν καλύτερα να απομονωθούμε χωρίς να επιδιώξουμε επαφές που θα θολώσουν την κρίση χωρίς να επιφέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.
Σε αυτό συμβάλει και η αρμονική όψη με τον Κρόνο στις 1.18 το πρωί, που μας κρατάει σε μια ισορροπία, προτρέποντας σε μονολόγους με τον εαυτό μας, παρά σε διαπραγματεύσεις με τους άλλους.
Στις 9.50 το πρωί η μέρα ανοίγει με την αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 11.06 με τη δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη.
Ως αργά το μεσημέρι, η συναισθηματική μας κατάσταση θα βρίσκεται σε υπερδιέγερση, με σκοπό να ικανοποιήσουμε κάποιες επιθυμίες, που έχουν σχέση με τους συντρόφους μας.
Η ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γίνεται έντονη κάτω από μια κριτική διάθεση, ενώ οικονομικά θέματα και διευθετήσεις χρειάζονται προσοχή.
Η διάθεσή μας είναι τόσο ευμετάβλητη που δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις βιαστικές αποφάσεις και να μετριάσουμε την επικριτική μας τάση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στις 20/5 στις 4.55 τα ξημερώματα η δυσαρμονική όψη με τον Δία και λίγο αργότερα στις 5.24 η αρμονική όψη με τον Άρη ανοίγουν την ημέρα με τάση να υπερβάλουμε σε ότι αφορά τις κινήσεις μας σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε ως το μεσημέρι θα αποδειχθούν ναι μεν λυτρωτικές, αλλά δεν εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα. Προσοχή χρειάζεται στην σπατάλη ενέργειας σε οποιονδήποτε τομέα.
Στις 7.49 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το μεσημέρι, επαναφέρει την αισιοδοξία και προσφέρεται ως τις 8.08 το βράδυ που η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, για να επανακτήσουμε τις δυνάμεις, την αξιοπιστία και την αυτοπεποίθησή μας.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, προσέξτε τον τρόπο που χειρίζεστε όσα μαθαίνετε, αλλά και τον τρόπο που διεκδικείτε και εκφράζεστε. Χρειάζεται πολλή διπλωματία και όχι κατά μέτωπο επίθεση.

Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ταλαντεύεστε ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, σε μια ακροβασία που σας προσγειώνει τελικά στο στρώμα του συναισθήματος.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι καταλαβαίνετε πως ο σαματάς του μόχθου, καταλήγει σε μια μπανανόφλουδα, την οποία μπορείτε έστω και την τελευταία στιγμή να αποφύγετε.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved