Πανελλήνιες Εξετάσεις 2013: Ο ρόλος των γονιών

Βοηθήστε το παιδί σας να έχει επιτυχία στις εξετάσεις ανάλογα με το ζώδιό του!

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2013: Ο ρόλος των γονιών

Καθένα από τα παιδιά έχει ένα μοναδικό ταξίδι εμπειριών, με δώρα και προκλήσεις. Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην ζωή τους συνήθως, αποτελούν και οι Πανελλήνιες εξετάσεις που καθορίζουν σημαντικά το μέλλον τους. Κανένας γονιός δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της ζωής τους ή να τα αναγκάσει προς τα θέματα και τα συμφέροντα που ο ίδιος επιθυμεί και να εκφράζει την λύπη του, αν αποτύχουν. Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Τι κάνει λοιπόν έναν καλό γονέα; Τι χρειάζεται ένα παιδί αυτές τις ημέρες; Πρωταρχικό μέλημα του γονέα, πάνω απ' όλα, είναι να βρει τρόπους για να υποστηρίξει τις προσπάθειες του παιδιού του, γι' αυτό και σας παραθέτω παρακάτω, μερικές κατευθυντήριες γραμμές βάσει του ζωδίου του.

Κριός: Το παρορμητικό και ανυπόμονο Κριάρι ευδοκιμεί σε περιβάλλοντα με έπαινο. Πρέπει να ξέρει ότι πάντα είναι ένα ξεχωριστό παιδί, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Όταν του δείξετε ότι η αγάπη σας είναι σταθερή, θα βάλει τα δυνατά του για να σας ανταμείψει με τον καλύτερο του εαυτό.

Ταύρος: Μην το αναγκάσετε αυτές τις ήμερες να κάνει κάτι πέρα από αυτό. Η κοινή λογική, η φυσική αγάπη και η ήρεμη φωνή θα κινήσει βουνά και θα το βοηθήσουν να αποδώσει, όσο το δυνατόν καλύτερα. Ένα μασάζ στους ώμους και η παρακολούθηση της γλώσσας του σώματος του, θα σας βοηθήσει να το καταλάβετε.

Δίδυμος: Εχει ανάγκη από ελευθερία και η ευμετάβλητη, εγρήγορση στο μυαλό του, το καθίστα συχνά δύσκολο να εκφράσει τα συναισθήματα άγχους που μπορεί να εμφανίσει. Εάν η συγκέντρωσή του φαίνεται πολύ αφηρημένη, αντανακλάστε πίσω σε αυτό που βλέπετε τις αντιδράσεις του, για να το βοηθήσετε.

Καρκίνος: Φροντίστε να καλλιεργήσετε ένα ήρεμο οικιακό περιβάλλον. Μέσα από την παροχή μιας σταθερής πηγής ασφάλειας και φροντίδας, θα το βοηθήσετε να απελευθερώσει τους φόβους του και να αναπτύξει μια πιο σωστή αντιμετώπιση των Πανελλαδικών. Όνειρα και αναμνήσεις, μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να ελέγξετε τι συμβαίνει στις πλούσιες αισθήσεις του.

Λέων: Ίσως είναι ένα διάστημα που θα εκπληρώσετε την έμφυτη ανάγκη του που απαιτεί την αφθονία της προσοχής σας. Χρειάζεται συνεχή αγάπη και ήπια πειθαρχία σε ίσα μέτρα. Προσέξτε τις έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις του αυτόν τον καιρό και αποφύγετε την κριτική για τις επιδόσεις του.

Παρθένος: Προσφέρετε την βεβαιότητά σας ότι έχει το δικαίωμα να μην είναι τέλειος στην απόδοσή του και διδάξτε του τη σημασία της ποιότητας της ανθρώπινης σύνδεσης, αναλαμβάνοντας να τηρήσετε το καθημερινό πρόγραμμα του αυτές τις ημέρες, όπως το ορίζει ο ίδιος.

Ζυγός: Δώστε του ήπια ενθάρρυνση και πιθανές λύσεις για να το βοηθήσετε να ξεπεράσει το άγχος των ημερών. Φέρνοντας την ισορροπία μέσα από την επικοινωνία, θα κατασταλεί η υπερβολική νευρική του ενέργεια και θα βρει την αρμονία που ζητά.

Σκορπιός: Καθώς κατέχει έντονη διορατικότητα θα δείξει μόνο σεβασμό για τον γονιό που στέκεται με τις πεποιθήσεις του και του παρουσιάζει την αλήθεια. Μέσω αυτών των καταστάσεων, ενθαρρύνετέ το να μην παραδοθεί σε οποιαδήποτε μορφή δυσαρέσκειας προς τους άλλους.

Τοξότης: Ως ένα άτομο που αναζητά την ελευθερία, θα πάρει το μάθημα της πίστης, αν χαλαρώσετε τους κανόνες και τις απαιτήσεις σας από το ίδιο. Είναι σημαντικό να μην χάσει την πίστη στον εαυτό του. Έχετε την προσοχή σας, αν υιοθετήσει μια απωθητική ή νευρική συμπεριφορά.

Αιγόκερως: Αυτό το υπάκουο, πρακτικό, ήσυχο παιδί απολαμβάνει την ρουτίνα και την τάξη και ο ρόλος των γονιών του αυτήν την στιγμή, είναι να το βοηθήσουν στην επικράτηση της οργάνωσης γύρω του, έτσι ώστε να ανοίξουν το δρόμο του προς την κορυφή.

Υδροχόος: Το παιδί αυτό, θα αποδώσει σε οικογενειακά περιβάλλοντα που είναι αρμονικά. Είναι σημαντικό να μάθει να συγκεντρώνεται και να διατηρεί μια σειρά στο πλαίσιο των διαδικασιών της σκέψης του. Είναι φυσικά απρόβλεπτος και επαναστατικός έφηβος και ο καλύτερος τρόπος παρακολούθησης του, αυτές τις ήμερες, είναι να βλέπετε τι μοιράζεται και τι λέει με τους φίλους του.

Ιχθύες: Σαν ονειροπόλο παιδί θα θελήσει να ξεφύγει από την αγχωτική διαδικασία των Πανελληνίων, ενώ θα πρέπει να ξεπεράσει την φυσική του τάση να κολυμπήσει μακριά από την διαδικασία. Βοηθήστε το να βρει το κουράγιο να το αντιμετωπίσει, με την αναζήτηση δημιουργικών λύσεων. Συζητήστε μαζί του αυτές τις ημέρες για τα όνειρα που βλέπε

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved