Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας!
Εφημερίδα... των μελλοντικών γεγονότων αποδεικνύεται το astrology.gr, με κάθε στήλη του να συμμετέχει σε αυτό. Πάει εδώ κι ένας πίσω χρόνος που είχα γράψει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί των Αμερικανών. Οι συμμετοχές του σε forum, οι ομιλίες του σε ξένα πανεπιστήμια όπως και στο CNN κατά καιρούς το επιβεβαίωναν όμως το γεγονός ότι εχτές ο Όλιβερ Στόουν –πρωτοπαλίκαρο της Αμερικάνικης κυβέρνησης- τον προσονόμασε για δικούς τους λόγους «ελπίδα για την Ευρώπη και μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας», το κάνουν απόλυτα σαφές. Θέλω όμως να σας δώσω κι άλλες ειδησούλες που θα επιβεβαιωθούν στο μέλλον. Έχουμε κι λέμε... Έρχεται ονομασία των Σκοπίων που περιέχει το όνομα «Μακεδονία» (άνω, πέρα, δώθε... θα δείξει) κι ας ήταν μέχρι εχτές κόκκινη γραμμή. Εμφάνιση θα κάνει και σχέδιο « Ανάν 2», έχουμε ήδη αναφέρει το ρόλο Αναστασιάδη στην Κύπρο. Όσο για τα φυσικά αέρια της Ελλάδος δεν παίζει να πάνε στους Ρώσους γιατί αν κάτι τέτοιο συμβεί, η κυβέρνηση θα πέσει εν ριπή οφθαλμού.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Ερμής/Δίας=Ωροσκόπος/Άδης= ΒόρειοςΔεσμός/Ωροσκόπος=Ζευς/Ποσάιντον=Ερμής/Κρόνος

Αγάπη για δράση. Αντιμετωπίζοντας τα πάντα με χαμόγελο. Κίνδυνος κλοπής-απαγωγής. Πράττοντας κάτι μαζί με άλλους. Ερωτικές σχέσεις. Αντιπαλότητες σε ηθικά και κοσμικά θέματα. Διαφωνίες που οδηγούν σε χωρισμό. Αναγκαίο ταξίδι.

Συμβουλή

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο αστρολογικό σκηνικό αυτές τις ημέρες έχει το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αύριο και βρίσκεται σε άμεση αλληλεξάρτηση με την Σεληνιακή Έκλειψη στην 4η μοίρα του Τοξότη στις 25 του Μάη. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, να προσέχετε που βάζετε τη τζίφρα σας και να έχετε το νου σας όταν οδηγείτε. Κάποια σχέδια, ταξίδια ίσως χαλάσουν ενώ η όψη είναι fan των αντιγραφών, των κλοπών, των ενεδρών και των μηχανορραφιών.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν δεν μπορείς να το κάνεις καλό, τουλάχιστον κάνε το να φαίνεται καλό.» Bill Gates

Το τραγούδι της ημέρας: Νίκος Καρβέλας – Καλοκαιρινές Διακοπές

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved