Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Να μας γράφεις!
Με τον Ερμή πλέον στους Διδύμους «καλό ταξίδι» και «καλοτάξιδο» θα βαρεθούν να ακούν τα αυτιά μας. Άλλος για Κίνα κίνησε κι άλλος για Κροατία. Ταξιδάκι στη χώρα του μεταξιού ο Αντώνης Σαμαράς, διήμερη επίσκεψη στην Κροατία και γεύμα με τον Ολίβερ Στόουν ο Αλέξης Τσίπρας. Εεε..πσιτ αγόρια, εκ δεξιών και εξ αριστερών, ο ένας με τον Ήλιο και ο άλλος με τον Ωροσκόπο στους Διδύμους δεν αφήνετε τα σούρτα – φέρτα να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει, γιατί το πολύ το χα-χα-χούχα το βαριέται και ο παπάς; Ανοίξτε και κανένα βιβλίο, ενόψει και της Διεθνής έκθεσης Βιβλίου όλο και κάποιο θα βρείτε. Κι αν δεν βρείτε υπάρχει το «Η προηγούμενη ζωή της Άνγκελα Μ.» που αφορά τη Γερμανίδα συνάδελφο σας που έχει δημιουργήσει σάλο και εκείνη μόνο «καλοτάξιδο» δεν του ευχήθηκε.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Άδης/Απόλλων=Δίας/Ποσάιντον=Κιούπιντο/Ποσάιντον=Ήλιος/Αφροδίτη=ΜηδενικήΚριού/Σελήνη= Κρόνος Υποθετικός/Απόλλων

Απόψεις για επιδημίες και ελλείψεις. Τρυκ πολυλογάδων. Συζητήσεις για επιστημονικά θέματα που σχετίζονται με την αρχαιότητα και την ιστορία. Επαφές με λογικούς και ευφυείς ανθρώπους. Εκφράσεις αγάπης και έρωτα. Ζητήματα που αφορούν τους νέους. Διάδοση επιστημονικών σκέψεων.

Συμβουλή

Φεύγουν τα νιάτα! Νέοι και Δίδυμοι πάνε παρέα, και αυτό το διάστημα προσφέρεται τόσο για να δείξετε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τη νεολαία, όσο και να πάτε κόντρα στο χρόνο και να αποδείξετε ότι το πνεύμα μπορεί να παραμείνει νέο. Θα βάλετε καλό βαθμό σε επαφές με πρόσωπα που έχουν πολύπλευρη σκέψη ή που είναι ανάλαφρα και διασκεδαστικά, ενώ θα ακυρώσετε την κόλλα σε όσους δεν ξεκουνιούνται από την καρέκλα τους ή παραείναι σοβαροί. Ο έρωτας από την άλλη θα βαλθεί να βρει τρόπο να σας «σκουντήσει» και να σας στείλει ραβασάκια και μηνύματα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο ψυχίατρός μου είπε ότι είμαι τρελός και του είπα ότι θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη. Είπε, εντάξει, είσαι και άσχημος». Rodney Dangerfield

Το τραγούδι της ημέρας: Βασίλης Καρράς – Δεν πάω πουθενά

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved