H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/5

Σελήνη στον Λέοντα – Κάνε τις πράξεις σου να μιλούν για σένα

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/5

Υπάρχουν φορές που επιδιώκουμε να προβάλλουμε τόσο πολύ τις απόψεις και τις επιθυμίες μας, που καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια να λάμψουμε, χωρίς οι πράξεις μας δεν συνάδουν με αυτή τη λάμψη. Αυτή την αίσθηση αφήνει το πέρασμα της Σελήνης από τον Λέοντα, αρχής γενομένης σήμερα 16/5 στις 1.38 το πρωί.

Λίγο αργότερα στις 2.05 η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ λίγο πριν η Σελήνη εγκαταλείψει τον Καρκίνο, μας κάνει να θέλουμε να περάσουμε κάτι στους άλλους, με σκοπό να τους εντυπωθεί καλά και αμετάκλητα.
Στις 3.21 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί δεν βοηθά στις δραστηριότητές μας, κάνοντάς μας άτονους, άρρυθμους και κατσούφηδες.
Από το απόγευμα και μετά όμως, το εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 6.51 και το τρίγωνο με τον Ουρανό στις 11.39 το βράδυ, μεταμορφώνουν εντελώς τη διάθεση.
Ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφες ερωτικές στιγμές, να ασχοληθούμε με μια δημιουργική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα, να ψωνίσουμε ένα ασυνήθιστο ρούχο ή ένα καινοτόμο προϊόν και γενικότερα να πρωτοτυπήσουμε με σκοπό την ανανέωση και την πρόκληση.

Στις 17/5 στις 5.16 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από νωρίς το μεσημέρι, δημιουργεί αλαζονικές συμπεριφορές και προστριβές, ενώ καλό θα ήταν να κατεβάσουμε τον πήχη αυτές τις ώρες και να συμβιβαστούμε με τα απαραίτητα ξεχνώντας τα περιττά.
Στις 7.17 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Δία, μας επιτρέπει να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ, διασκεδάζοντας και ξεφαντώνοντας. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνονται, ενώ επιδιώκουμε να βρεθούμε με κόσμο και βουητό.

Στις 18/5 στις 7.34 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με πεσμένη διάθεση, η οποία αρχίζει να επεξεργάζεται τα θέλω της σταδιακά, έως τις 12.33 το μεσημέρι που η Σελήνη περνάει στην Παρθένο βάζοντας τάξη και αποπνέοντας ασφάλεια.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, συγκρίνουν την ακτινοβολία του ήλιου με τη δική τους και κατσουφιάζουν με την ανεπάρκεια που αντιλαμβάνονται. Ωστόσο δεν το βάζουν κάτω ακόμα και αν κάψουν το δέρμα τους από το πείσμα και την επιμονή.

Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι είναι οι ευνοημένοι του διημέρου, που εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να περάσουν καλά διαλέγοντας την κατάλληλη παρέα.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι και Αιγόκεροι πάνε όπου τους πάνε τα πράγματα και οι διαθέσεις των άλλων, επικεντρωμένοι στις σκέψεις τους που είναι πολλές και ενδόμυχες.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved