Πανελλήνιες Εξετάσεις 2013: Πλανητικές Απόψεις

... με Ερμή στους Διδύμους

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2013: Πλανητικές Απόψεις

Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έχει ξεκινήσει, τα παιδιά μας είναι αγχωμένα για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους γραπτώς.

Ευτυχώς ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, περνά σήμερα αργά το βράδυ, στο ζώδιο της «διακυβέρνησής» του -τους Διδύμους- στο οποίο θα παραμείνει μέχρι το πρωί της 31ης Μαΐου. Τι πιο κατάλληλο διάστημα λοιπόν για Πανελλήνιες! Μέσα σε αυτό το διάστημα παραμονής του θα επεκτείνουμε το μυαλό μας μέσα από την ανάγνωση, την έρευνα και τις ευφυείς συζητήσεις με άλλους ανθρώπους. Μολονότι το μυαλό όλων μας, και ειδικότερα των παιδιών συχνά θα αποσπάτε από την προσοχή στο διάβασμα, δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει καλύτερος Ερμής, όσον αφορά την αφομοίωση πολλών πληροφοριών μαζί.

Γι' αυτό ο ρυθμός σύλληψης αυτών που θα διαβάζουμε θα επιταχύνεται, ενώ μπορούμε να συμμετάσχουμε και με τις δύο πλευρές του εγκεφάλου μας. Ο Ερμής στους Διδύμους είναι το αρχικό "ερευνητικό πνεύμα," και για όσο διάστημα θα είναι εδώ, μας ενθαρρύνει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο και το δικό μας.

Αλήθεια πως λέτε να κάνει το διάβασμά του κάθε έφηβος, αναλόγως του ζώδιου του;

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα διαβάσει τα πάντα, ενώ προσπαθεί να κάνει το διάβασμά του πολύ γρήγορα. Εκτός αν ο καλύτερος φίλος/η τους, τους προκαλεί ότι θα γράψουν πολύ καλύτερα απ' ότι οι ίδιοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ αργααααααααααά, αλλά συνήθως όταν διαβάζει το κάνει να αξίζει τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα διαβάσει ένα κομμάτι, πηγαίνει να κάνει άλλα πράγματα, έρχεται πίσω και ξαναδιαβάζει μια ακόμη παράγραφο και αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητά από τους φίλους του βοήθεια για τα σημεία SOS στο τηλέφωνο, αρκετές φορές.

ΛΕΩΝ: Διαβάζει σαν άρχοντας με όλες τις ανέσεις, ενώ αν τον ρωτήσεις θα σου πει: «Μα καλά, δεν θα περάσω εγώ;»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να διοργανώσει το πώς θα διαβάσει. Πιθανόν έχει πολλές υποσημειώσεις για να μην ξεχάσει την ουσία.

ΖΥΓΟΣ: Χρονοτριβεί, αλλά περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει άλλο χρόνο μπροστά του, απλά φρικάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα διαβάσει για ώρες, αλλά δεν λέω ότι όλο αυτό το διάστημα θα διαβάζει πραγματικά τα μαθήματα του. (Σημείο κλειδί: Το διαδίκτυο)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν μπορεί να εστιάσει. Βρίσκει το διάβασμα, φρικτά βαρετό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαβάζει όπως κάθε δάσκαλος ή γονιός περιμένει να αποδώσει. Αλλά σίγουρα δεν θα αποτύχει, δεδομένου ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να διαβάζει για ώρες και μόνο στη συνέχεια να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει νόημα ή είναι καλό, αλλά είναι άνευ σημασίας.

ΙΧΘΥΕΣ: «Μπορώ να διαβάσω! Όχι δεν μπορώ. Ναι, μπορώ. Όχι. ΝΑΙ. Τι γίνεται λάθος με μένα;». Στην τελική, δεν είναι όλοι καθόλου σίγουροι με την απόδοση τους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved