H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13/5

Σελήνη στους Διδύμους – Τα επικοινωνιακά μας αποθέματα είναι πολλά

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13/5

Με τη γλυκόπικρη σύγχυση της νέας φάσης της, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα 11/5 στις 12.22 μετά τα μεσάνυχτα, για να ξαλμυρίσει λίγο τις αισθήσεις, δίνοντάς μας ενδείξεις αισιοδοξίας.

Η συνάντησή της με την Αφροδίτη στις 3.49 το πρωί, που μόλις έχει και αυτή επισκεφτεί το ίδιο ζώδιο, επηρεάζει ευχάριστα τη διάθεσή μας από το προηγούμενο βράδυ.
Οι δύο κυρίες έχουν βαλθεί να ξεσηκώσουν την επικοινωνία μας με τα κόλπα και τα τερτίπια τους, βάζοντάς μας σε μια διαδικασία αναζήτησης προσώπων και καταστάσεων.
Πέραν αυτού, η ανάγκη να εκφραστούμε μέσω του κοινωνικού περίγυρου, και μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις, είναι έντονη και άκρως αποτελεσματική.
Η φιλική και ερωτική μας διάθεση απλώνεται σαν μοσχοβολιστό ανοιξιάτικο άρωμα γιασεμιού που έλκει και μαγνητίζει.

Στις 10.43 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ως αργά το μεσημέρι τη διάθεση να χαλαρώσουμε, να αποδράσουμε, να κάνουμε μια μακρινή βόλτα, να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα, ξεδιπλώνοντας τη φαντασία και την έμπνευση. Επιζητώντας την αλληγορία στην έκφραση, μας δίνεται η δυνατότητα να γράψουμε όσα θέλουμε να εκφράσουμε, ή να πούμε όλα όσα μας πιέζουν, χωρίς αναστολές.
Από το απόγευμα και μετά η επιρροή του εξαγώνου με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 10.06 το βράδυ, δίνει μια ξεχωριστή ώθηση για κάτι συναρπαστικό, ασυνήθιστο και πρωτόγνωρο.

Το Σαββατόβραδο προβλέπεται ιδιαίτερα ανατρεπτικό, με ξαφνικές εκπλήξεις, ενώ οι περισσότεροι αισθανόμαστε πως πρέπει κάτι να κάνουμε για να προκαλέσουμε τις καταστάσεις. Η αίσθηση που έχουμε είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να απολαύσουμε ένα ξεχωριστό βράδυ.

Στις 12/5 στις 4.32 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει όλη την ημέρα, υπόσχεται μια όμορφη Κυριακή, που θα μας αναζωογονήσει και θα μας δώσει να καταλάβουμε την αδιαφιλονίκητη αξία της αισιοδοξίας. Οι φιλικές συνευρέσεις ευνοούνται, καθώς και κάθε εξωστρεφής και επικοινωνιακή επιδίωξη.

Στις 13/5 στις 11.58 το πρωί, η Σελήνη περνάει στο γνώριμο περιβάλλον της αυτό του Καρκίνου, αναμετρώντας για άλλη μια φορά τις αντιφάσεις μας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι και Λέοντες γίνονται εκδηλωτικοί, συντροφικοί, δοτικοί και γενναιόδωροι. Αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα και τις ψυχοφθόρες διαδικασίες, αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν εαυτούς και αλλήλους.

Ιχθύες και Παρθένοι έχουν την τάση να υπερβάλλουν, βάζοντας τόσο ψηλά τον πήχη, που ριψοκινδυνεύουν τη νίκη τους.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι θα πρέπει να ξεχάσουν πως κάθε παράπονο εμπεριέχει και την εκδίκησή του και να χαλαρώσουν όσο μπορούν.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved