Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Ο κακός χαμός γίνεται στο ΠΑΣΟΚ που πνέει τα λοίσθια, χρωστώντας της Μιχαλούς και μην έχοντας πλέον καμία επαφή με τους ψηφοφόρους του. Εκτός από το ΠΑΣΟΚ, σε διάλυση φαίνεται να είναι και η Σοσιαλιστική Διεθνής που πρόεδρος της είναι ο Γ. Παπανδρέου. Μετά τη σφοδρή κριτική της νεαρής Ισπανίδας Μπεατρίθ Τελεγόν για τις τρελές δαπάνες και τα χρυσά ταξιδάκια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, όλο και περισσότεροι υποστηρίζουν ότι κατάντησε αναποτελεσματική και διεφθαρμένη! Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες αποχωρούν, παράδειγμα που φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλα ευρωπαϊκά κόμματα μεταξύ των οποίων και το ΠΑΣΟΚ (τα 100000 ευρώ για συνδρομή τα έχει;) δημιουργώντας νέο διεθνή οργανισμό με το όνομα «Προοδευτική συμμαχία»! Γ. Παπανδρέου ο εξολοθρευτής από όπου περνά αφήνει πίσω του συντρίμμια. Πάει η χώρα, πάει το ΠΑΣΟΚ, πάει η Σοσιαλδημοκρατική Διεθνής.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Κρόνος/Άδμητος=Αφροδίτη/Κρόνος=ΚρόνοςΥποθετικός/ΜηδενικήΚριού=Κιουπιντο/Ζευς=Άδμητος/Ποσάιντον

Χωρίς πολύ ζωντάνια. Χηρεία. Παροδική επανένωση ή διάσταση. Λύσιμο δεσμών. Ανεξαρτητοποίηση. Νέα θεμέλια λεσχών, εταιρειών, οργανισμών ή ιδρυμάτων. Περνώντας από εκπαίδευση. Εξετάσεις. Αξιολόγηση.

Συμβουλή

Παραμονή της Έκλειψης Ηλίου στον Ταύρο, το ζώδιο που σχετίζεται με το χρήμα και σε εποχή των ισχνών αγελάδων, η σκέψη του και μόνο δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια. Συναισθήματα σήμερα είναι ικανά να σας καταβάλουν, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείτε και να τα ρίχνετε στην αλλαγή καιρού. Συγχρόνως η Αφροδίτη μπαίνει στους ευμετάβλητους Διδύμους, κάνοντας εξήγηση πως είναι άστατη πολύ, δεν κολλά σε ένα φιλί και αλλάζει γνώμη στο πι και φι γιατί η ζωή θέλει αλλαγές. Διπλοί δεσμοί, εφήμεροι έρωτες και αισθηματικά κουίζ θα λάβουν χώρα αυτή την εποχή που νέες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές θα απογειωθούν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο ακρογωνιαίος λίθος της αφθονίας στη ζωή σου είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.» Ντυέρ Γ.

Το τραγούδι της ημέρας: Χρηστάκης – Το πουλί

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved