Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Μετά το πολύ «επιτυχημένο» ταξίδι στο Κατάρ που έφερε συμφέρουσες επενδύσεις και οι ρυθμοί της ανάπτυξης άρχισαν να τρέχουν κατοστάρι, ο Αντώνης Σαμαράς μετά συνοδείας υπουργών και 50 Ελλήνων επιχειρηματιών ετοιμάζει και πάλι τις βαλίτσες του, αυτή τη φορά για την Κίνα. Το γραφείο τύπου της κυβέρνησης έκανε επίσημη ανακοίνωση του ταξιδιού που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15 και 19 Μαΐου και οι Έλληνες μονομιάς απαλλάχτηκαν από το άγχος και την καθημερινή ανησυχία και είναι βέβαιοι πως μετά αυτό το ταξίδι τους ξημερώνει μια άσπρη μέρα. Η εμπειρία ωστόσο δείχνει ότι όταν όποιος πουλάει μπιρ παρά δεν πάει για «άνοιγμα» αλλά για «κλείσιμο».

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Άρης=Αφροδίτη/Απόλλων=Βόρειος/Ποσάιντον=Ωροσκόπος/Μεσουράνημα=Ήλιος/Ποσάιντον=Δίας/Ουρανός

Λεκτικές έριδες. Έντονες συζητήσεις. Φιλονικίες. Επαγγελματικές συζητήσεις. Επαφές με άτομα που μιλάνε ξένη γλώσσα. Θέματα που παρουσιάζονται σε εφημερίδες, περιοδικά, σε συνέδρια, ομιλίες, εκθέσεις όπως και μέσω αλληλογραφίας και εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Διακωμώδηση.

Συμβουλή

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει! Το σημερινό debate μεταξύ Ερμή και Άρη προμηνύει κοφτερή γλώσσα για διάφορα θέματα μέσα στα οποία συγκαταλέγονται κριτικές και ειδήσεις για πρόσωπα που ασχολούνται με την τέχνη ή έχουν σχέση με τη διαχείριση αμοιβών, επενδύσεων, τραπεζών και γενικότερα οικονομικών ζητημάτων. Επιπλέον, πιθανές είναι προκλήσεις από άτομα επίμονα και αμετακίνητα στις θέσεις τους, γεγονός που ίσως σας ωθήσει σε αντιδράσεις ή λεκτικές αντιπαραθέσεις. Τέλος φωτιά θα πάρουν μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αρετές μας είναι τα ελαττώματά μας που τα παραδεχτήκαμε.» Γιάννης Τσαρούχης

Το τραγούδι της ημέρας: Πλούταρχος – Το φωνάζω

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved